Remastered koji djeluje gotovo kao remake?!?! MOŽE!

Ovo bi moglo proći I pod PS2 igru. Blagoslovljen je ovaj današnji dan, uistinu!

S jedne strane oduševljen, s druge bih ipak da je full remake, majku mu.

Mislim, 99% day 1 kupnja jer ovo je legendarno, ali…

Konačno ću odigrat igru bez cheat kodova. Na piratskom igri bio mi bug (freeze) u jednom djelu igre koji otključava daljnji razvoj gameplaya pa sam pribjegao kodovima.

Znači soul river bu nam poklon za njihovu obljetnicu e baš fino, hehe moš mislit!

renda

Onima koji nisu igrali, onima koji se žele prisjetiti igara koje vole.

Naravno da bi idealan bio nekakav reboot, jer serijal ima ogroman potencijal i bolesno dobru atmosferu ali za to se treba dosta stvari posložit. Dobar tim, ambiciozna produkcija itd.

Po meni svi ti klasici iz prošlosti moraju biti dostupni na svim aktualnim platformama. Pa bio to emulatorski port, remaster ili remake.

Prvu dio je bilo jedna od ljepših igara na PS1.

Tuhy da šteta da nije ful Remake, kbt kak bi to zgledalo s kompletnim overhaulom, uh 🔥

dormin Po meni svi ti klasici iz prošlosti moraju biti dostupni na svim aktualnim platformama. Pa bio to emulatorski port, remaster ili remake.

Potpisujem.

Točno tako. Kao da u knjižari nema knjiga sa starijim autorskim djelom za kupit koje su itakako cijenjene u književnosti.

Iskreno ne znam što bi mislio. Vidi se da su si dali truda. Izgleda puno bolje nego kad su izlazili remasteri PS2 igara za PS3.

Odrekao bi se sexa da je pravi remake. Ovako ne znam šta im ovo znači. Hoće li izaći remasteri Blood Omen serijala? Šta je sa Defiance? Hoće li izaći nastavak nakon Defiance?

Sama pomisao igrati remake ove igre grafikom npr kao zadnji Horizon ili GOW uf.

Kako god bolje i ovo nego ništa. I vjerojatno bude day one.

Raziel you are worthy. 🥺

Sony najavi remake: "BUUUUUU, samo remake, remaster, BUUUUUU"

Sony najavi remake "moje" najdraže igre: "TOOOOOOO, AJMO SONYYYYY!!!"

Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

doktor1

Ako cemo u ovom trenutku uspoređivati remake Horizona i Days Gonea sa Soul Reaverom onda u kurac neka ide sve

Miro

Samo kažem…

Meni svi ti remakeovi su top; nisam igro ništa i sada na PS5 mogu sve odigrat u boljem izdanju.

Stvar je šta se njurga da nema novih IPeva i generacijskih igara, a ovako nešto se opravdava jer mnogim nostalgija radi!

Stvar je u tome šta ne vidim razloga šta ljudi šize kada se najavi remaster ili remake kao da će išta promjeniti. A kada dođe nostalgični remake onda je to OK