maverick Genesis i kako je to inače bivalo kod samuraja, žene su bile najbolje od najboljih u tom poslu. Lunar i Fantasian spasili stvar.
Tuhy Oke, upgrade za Zero Dawn će vrijedit 10 eura, kao što je vrijedio i za Tlou2. Ghost je donekle spasio stvar, al nije da me najava skroz izula. Osim mjuze, mjuza rastura. Sve u svemu, ni vrit ni mimo.
escoban Tuhy Al nisu rekli da ce dignut grafiku u rang forbidenwesta? Ako je tako, puno vise vridi od TLOU2 remastera koji prakticki nije digao vizuale. A Ghost mi neizgleda impresivno u ovom traileru ko sta sam ocekiva.
greyback Taman sam neki dan skinuo Tsushimu i planirao je odigrati i sad mi razjebete kraj sa spoilerom.
Fenix greyback Taman sam neki dan skinuo Tsushimu i planirao je odigrati i sad mi razjebete kraj sa spoilerom. Nema spoilera, nije to kraj
stitrek Ghost of Yotei ce biti veliki punch za AC Shadows, Ubisoft ce se vjerovatno probuditi u 2025…
weky stitrek Ghost of Yotei ce biti veliki punch za AC Shadows, Ubisoft ce se vjerovatno probuditi u 2025… Ma kakvi. Pa AC izlazi za manje od dva mjeseca. Nisu si nikakva konkurencija.
prayer Za mene samo Lego Horizon Adventures ovdje. Ghost 2 izgleda jako lijepo, kao što je za očekivati no ako gameplay elemente nisu unaprijedili naspram prvog dijela ću ovo vrlo rado preskočiti.
Tuhy escoban Al nisu rekli da ce dignut grafiku u rang forbidenwesta? Jesu. + deset sati ponovno snimljenih dijaloga.
stitrek weky Ma kakvi. Pa AC izlazi za manje od dva mjeseca. Nisu si nikakva konkurencija. Imat ce utjecat kod zagriženih PS igraca, ili barem ce dosta njih cekati velike Ubisoft popuste. Dodatno dobra stvar je što Yotei koristi i barutno oružje što ce proširiti gameplay opcije. @herc Sony je usporio zbog TLOU MP obustave i Concorda, to im je pojelo dosta novotarija, 2025. ce biti sigurno još noviteta.
herc Iskreno se nadam da ovo nije sve od SONY-a za 2024, i da imaju još koji as u rukavu za The Game Awards. Bilo je tu i zanimljivih stvari, ali… Za onaj Sony koji kad god je pustio presicu, nisi mogao spavati 3 dana nakon iste, ovo je slabo. I tako od 2020.
weky stitrek Imat ce utjecat kod zagriženih PS igraca, ili barem ce dosta njih cekati velike Ubisoft popuste. Da, ali ne zbog ove igre, već čekaju popust radi popusta.
stitrek weky Da, ima i ta mjesta, ali zagriženi Ghost fanovi ce možda i preskociti kad znaju da dolazi nastavak. Uglavnom dosta toga ovisi i o kvalitetnim recenzijama Shadows-a, trebao bi imati dubinu i dušu za vrhunske ocjene (a glichevi i NBA samuraj se mogu zanemariti), da li ce Ubisoft to izvesti i da li im je Shadows pozitivna prekretnica, ostaje pitanje…