• Gaming Vijesti
  • Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara

Oke, upgrade za Zero Dawn će vrijedit 10 eura, kao što je vrijedio i za Tlou2.

Ghost je donekle spasio stvar, al nije da me najava skroz izula. Osim mjuze, mjuza rastura.

Sve u svemu, ni vrit ni mimo.

Genesis i kako je to inače bivalo kod samuraja, žene su bile najbolje od najboljih u tom poslu.

Lunar i Fantasian spasili stvar.

Genesis Malo teže pošto se odvija 300 i nešto godina poslije jedinice.

Taman sam neki dan skinuo Tsushimu i planirao je odigrati i sad mi razjebete kraj sa spoilerom.

Ghost of Yotei ce biti veliki punch za AC Shadows, Ubisoft ce se vjerovatno probuditi u 2025…

Zadnje godine Sengoku Jidai razdoblja, smješten na Hokkaidu, interesting…

Za mene samo Lego Horizon Adventures ovdje. Ghost 2 izgleda jako lijepo, kao što je za očekivati no ako gameplay elemente nisu unaprijedili naspram prvog dijela ću ovo vrlo rado preskočiti.

Tuhy Al nisu rekli da ce dignut grafiku u rang forbidenwesta? Ako je tako, puno vise vridi od TLOU2 remastera koji prakticki nije digao vizuale.

A Ghost mi neizgleda impresivno u ovom traileru ko sta sam ocekiva.

escoban Al nisu rekli da ce dignut grafiku u rang forbidenwesta?

Jesu. + deset sati ponovno snimljenih dijaloga.

stitrek Ghost of Yotei ce biti veliki punch za AC Shadows, Ubisoft ce se vjerovatno probuditi u 2025…

Ma kakvi. Pa AC izlazi za manje od dva mjeseca. Nisu si nikakva konkurencija.

Iskreno se nadam da ovo nije sve od SONY-a za 2024, i da imaju još koji as u rukavu za The Game Awards.

Bilo je tu i zanimljivih stvari, ali… Za onaj Sony koji kad god je pustio presicu, nisi mogao spavati 3 dana nakon iste, ovo je slabo. I tako od 2020.

weky Ma kakvi. Pa AC izlazi za manje od dva mjeseca. Nisu si nikakva konkurencija.

Imat ce utjecat kod zagriženih PS igraca, ili barem ce dosta njih cekati velike Ubisoft popuste.

Dodatno dobra stvar je što Yotei koristi i barutno oružje što ce proširiti gameplay opcije.

@herc Sony je usporio zbog TLOU MP obustave i Concorda, to im je pojelo dosta novotarija, 2025. ce biti sigurno još noviteta.

greyback Taman sam neki dan skinuo Tsushimu i planirao je odigrati i sad mi razjebete kraj sa spoilerom.

Nema spoilera, nije to kraj

stitrek Imat ce utjecat kod zagriženih PS igraca, ili barem ce dosta njih cekati velike Ubisoft popuste.

Da, ali ne zbog ove igre, već čekaju popust radi popusta.

weky

Da, ima i ta mjesta, ali zagriženi Ghost fanovi ce možda i preskociti kad znaju da dolazi nastavak. Uglavnom dosta toga ovisi i o kvalitetnim recenzijama Shadows-a, trebao bi imati dubinu i dušu za vrhunske ocjene (a glichevi i NBA samuraj se mogu zanemariti), da li ce Ubisoft to izvesti i da li im je Shadows pozitivna prekretnica, ostaje pitanje…

Meni je ovo izgledalo kao ove zadnje Microsoft najave koje većina jako hvali. Bilo je doslovce brdo igara, brdo najava, za svakog ponešto. Neke su skroz iznenadile, neke su bile očekivane zbog leakova. I najbitnije, bilo je puno konkretnih datuma izlazaka.

Stellar Blade X Automata mi je san snova. Znači, ne može bolje. Ona igra s početka je fantastična (Little nightmare ili tako nešto), clay animation je super.

Cušima 2 mi je baš drago da je najavljena i da dolazi relativno brzo. Znam da pola foruma ne može smislit Cušimu, ali ta igra mi je vjerojatno najbolji Sonyev open world.

Fantasian mi izgleda genijalno s onim dioramama.

Legacy of Kain nisam nikad igrao pa se veselim i to probati.

A i oni kontroleri su mi baš genijalno odrađeni.

Tze, uz dužno poštovanje, ovo nije bilo ni blizu zadnje dvije MS-ove prezentacije. Stvarno nije. Posebno ne onoj iz lipnja/srpnja.

Svi zadovoljni 😁,Sonyevci viđenim a hejteri isto viđenim da mogu nastaviti kritikama,eto da Sony radi za široke mase….😉

Znači kao što sam i mislio, najbolje prespavati (što i jesam), kao što je Sonyju namjera prespavati čitav ovaj gen. Dobro je File rekao, što god da se dogodi ovu generaciju već su navukli gamere u svoje ekosisteme i to je (nekima) dovoljno.

A ništ, čekaju se nove objave za neke nove remastere,jbg.

Zaspa san pa se probudio u 00:15 pogleda malo i opet zaspa do 2:40 tako da evo pogledao sad.

Ajmo redom Hell is Us izgleda vrhunski i zanimljivo

Archeage Chronicles isto tako mix raznih igru spojeno u jednu dobro izgleda

Lunar Remastered Collection ovo je obavezna kupnja i štivo vec se slabo sican igri ali znan da san uživao igrajuci ih

Fantasian me zanima radi ekipe koja je radila igru ali posto je igra sa mobitela isto tako ne nadam se previse necem dobrom

Soul Reaver sve se zna

Ghost of Yotel a ono prvi san odigra da odigran bija mi je dosadan sto ce od ovog ispasti viditi cemo

Sve u svemu nije bilo ni toliko lose kao do sad ali isto tako daleko je od onoga kako je bilo prije par godina, kad nedas par godina nista onda i ovako ok prezentacije ne prolaze niti zadovoljavaju obozavatelje.

Sutra krecu preorderi za PS5 pro a mi i dalje neznamo nista.

Konkurencije nema tako da i dalje ocekujmo isto poslovanje i ponasanje od strane Sonya