God of War Ragnarök je još jedna žrtva bombardiranja recenzijama na Steamu
Igrao sam igru, pisao u njenom topicu o dojmovima i ocjene mi neće ništa značit. Istovremeno me je zaintrigiralo kako funkcionira sustav flaganja reviewova na steamu kad se već nekoliko puta govori o tome i Prayer mi je dao priliku da testiram. Nije da sam izgubio puno vremena na to. PC je otvoren na drugom ekranu dok radim, steam je stalno upaljen. Trebalo mi je par sekunda na provjerim.
Ti nikad ne pokušaš istražit nešto što pročitaš i doznat malo više o temi?
Razmaženi idioti!
Ukoliko je igra krš ili cijena nenormalna rb mi je ok ali ovako iz čista mira i zbog minornih propusta koji se poprave patchevima je čista idiotarija.
- Uređivano
sanzo nisi ti dostojan Gabena, nema to veze sa serverima
@mirkunjaaa na stranu psn pizdarije, igra se krsi ko dionice Ubisofta
I meni je sad, pretpostavljam da svakih pol sata ide update, ali i dalje se računa pod negativne, nije ga maknulo iz statistike.
U ovim pravilima koje je Prayer linkao isto ne piše da miče refundove, samo ljude koji su besplatno dobili igru pa pretpostavljam da review bombanje sa refundom funkcionira bar par dana dok netko iz valvea ručno ne flaga razdoblje i makne ga.
chono Naravno da o tome nema ni riječi u članku…
Da, pitanje je bilo da li takvi reviewovi ulaze u statistiku. Odgovor prema testu je da ulaze. Bilo tko može kupit igru, pokrenut ju na sekundu, dat joj negativnu ocjenu i refundat. Takav review je validan i utječe na steam ocjenu. Jedino će imat na sebi napisano Product refunded što ćeš vidjet ako ga baš ciljano otvoriš, ali u grupnoj statistici nema naznake da je taj review na bilo koji način drugačiji od nečijeg tko je igru igrao.