God of War Ragnarök je još jedna žrtva bombardiranja recenzijama na Steamu
Meni je to jadno i glupo, ali ako ćeš se kupati toliko u svojoj jadosti i skakati kroz obruče samo da bi napravio ikakvu štetu samo daj Mislim da je Sony mnogima stao na žulj nakon one Helldivers 2 priče pa su ovo sve posljedice, iako realno mislim da masu ovi koji daju ove recenzije sasvim normalno igraju igru i uživaju u njoj.
Igra se rusi i ima mem leakove nakon nekog vremena igranja. Isto tako postoji problem sa kontrolerom, gdje moras odspojiti i opet spojiti kontroler, jer pocne lag i stutter. Izmedu ostalog
Pcmr kao najtoksičnija gaming populacija se opet iskazala….
Kod mene nakon pet sati igranja ni jedno rušenje ili problem sa kontrolerom. Kaj se tiče novinarskih recenzija ili korisničkih, to mi je samo dodatni info, ne i presudna odluka.
Igrao sam igru, pisao u njenom topicu o dojmovima i ocjene mi neće ništa značit. Istovremeno me je zaintrigiralo kako funkcionira sustav flaganja reviewova na steamu kad se već nekoliko puta govori o tome i Prayer mi je dao priliku da testiram. Nije da sam izgubio puno vremena na to. PC je otvoren na drugom ekranu dok radim, steam je stalno upaljen. Trebalo mi je par sekunda na provjerim.
Ti nikad ne pokušaš istražit nešto što pročitaš i doznat malo više o temi?