HideooKoojima Dobra opaska ali:
Mobitel je korisna multimedija a Svič je samo igra. Mobitel samo punis i koristis a za Svič moras konstantno kupovati igre.
HideooKoojima Dobra opaska ali:
Mobitel je korisna multimedija a Svič je samo igra. Mobitel samo punis i koristis a za Svič moras konstantno kupovati igre.
Skupo je to stari moj plus igre. Za tak malu konzolicu dati tolike novce.
Ovo za mob si u pravu a daje se i više od tog. Moja susjeda npr. dala je nešto manje od 2000 eura za mob. Ima sve na njemu a vođen je AI naprednom tehnologijom. Veli da joj treba za faks jer na njemu obrađuje videje i sl.
Ajd dobro ak je tak i veseli ju i privatno to čudo.
Da mene veseli možda bih i ja dal tolike novčeke ali ne može me ta malena četvrtasta pločica veselit da ga jebeš.
100 žena 200 sisa.
Svaka budala ima svoje veselje.
Meni je ludilo kada netko pljune 2 ili 3 soma eura za grafu.
Ja ne bih dao takve pare za grafu, ali mi je to ok ako kupca veseli.
I mene vesli novi Switch kao i svaki novi PS i Xbox pa ne pitam za cijenu kada su konzole u pitanju.
Mogu si priušiti i kupim day 1 tj preorder.
Eto, to je moje veselje
HideooKoojima bolje da si naveo primjer kak ljudi kupuju SteamDeck oled model
Jel ima ikakve riječi dal će bit danas pre-ordera kod nas?
KruxZhlajfa Imas na GamerShopu.
Sve mi se cini da cu piknut i ja odmah, jbg osjecaj nove igracke je previse primamljiv
DarkPunisher osjecaj nove igracke je previse primamljiv
Ma kupi dildo jebati ce te isto ko Nintendo ali za manje love
Switch traje 8 godina to si zaboravio i ono najvažnije ovi što kmeče da je skupo opet će kupiti , a ima i druga skupina što kmeči neće ga kupiti i da je 200 eura ..
Što se tiče igara moze se uvijek mjenjati
DarkPunisher Uff jebemti pa tamo je Mario Kart bundle 560€, to bogme nedam Jedva sam se pomiro da dam 510€ za taj bundle, al ovako uff teško. Pričekam da vidim kako će situacija kod ostalih biti, Gamershop ponekad zna na nabrijat cijene.
HideooKoojima Traje al na silu, ja ga ne igram vec 2-3 godine.
Zaostaje za konkurencijom skoro svaka generacija (Wii, U, Sw, Sw2) a mob iste cijene je vrh tehnologije.
Mislim da ce kod nas svugdje biti priblizno cijena za kart bundle…
Jel i za cijene u RH Nintendo kriv?
Zasto samo gamershop ima otvorene preordere? Sta je sa drugim stranicama al vec nisu krenili preorderi?