Twilight Princess bas treba remake. Igra izgleda grdo. posebice hd verzija otkriva low poligone i mutne teksture.
Nintendo Switch 2
Kad ce se moci preorderat?I jel se moze kupit samo dock station da stavim na drugi TV da neprebacivam nonstop.
Zena planira uzet pa cu iskoristit priliku da kupim Zeldu, ako imate jos nekih dobri preporuka za igre javi te.
escoban jel se moze kupit samo dock station
Bome ne vjerujem.
escoban Zena planira uzet pa cu iskoristit priliku da kupim Zeldu, ako imate jos nekih dobri preporuka za igre javi te.
Mario igre (platformeri, kart, rpg), Luigi's Mansion, Kirby, Xenoblade serijal, Donkey Kong, Metroid, Splatoon. Medjutim prvo pogledaj videe o tim igrama jer je veliko pitanje dali je taj tip igara za tebe.
- Uređivano
https://www.theverge.com/news/644803/nintendo-switch-2-game-key-cards-trade-borrow-resell
Puno bolje nego kada samo dobijes download code u kutiji.
Indeks se pita zašto je Svić 2 tako skup. Jesu li došli do odgovora koji potkrepljuje razlog poskupljenja, jebiga, treba pročitat članak.
https://www.index.hr/mobile/shopping/clanak/zasto-je-switch-2-tako-skup/2659488.aspx
- Uređivano
escoban Monster Hunter Generations Ultimate, posljednji old school MH. Još uvijek ima velik broj igrača online.
Kada gledaš današnje cijene i inflaciju tada nije skup pogotovo kada ljudi za mobitel daju 1000 eura
HideooKoojima Dobra opaska ali:
Mobitel je korisna multimedija a Svič je samo igra. Mobitel samo punis i koristis a za Svič moras konstantno kupovati igre.
Skupo je to stari moj plus igre. Za tak malu konzolicu dati tolike novce.
Ovo za mob si u pravu a daje se i više od tog. Moja susjeda npr. dala je nešto manje od 2000 eura za mob. Ima sve na njemu a vođen je AI naprednom tehnologijom. Veli da joj treba za faks jer na njemu obrađuje videje i sl.
Ajd dobro ak je tak i veseli ju i privatno to čudo.
Da mene veseli možda bih i ja dal tolike novčeke ali ne može me ta malena četvrtasta pločica veselit da ga jebeš.
- Uređivano
100 žena 200 sisa.
Svaka budala ima svoje veselje.
Meni je ludilo kada netko pljune 2 ili 3 soma eura za grafu.
Ja ne bih dao takve pare za grafu, ali mi je to ok ako kupca veseli.
I mene vesli novi Switch kao i svaki novi PS i Xbox pa ne pitam za cijenu kada su konzole u pitanju.
Mogu si priušiti i kupim day 1 tj preorder.
Eto, to je moje veselje
HideooKoojima bolje da si naveo primjer kak ljudi kupuju SteamDeck oled model
Jel ima ikakve riječi dal će bit danas pre-ordera kod nas?
KruxZhlajfa Imas na GamerShopu.
Sve mi se cini da cu piknut i ja odmah, jbg osjecaj nove igracke je previse primamljiv
DarkPunisher osjecaj nove igracke je previse primamljiv
Ma kupi dildo jebati ce te isto ko Nintendo ali za manje love
Switch traje 8 godina to si zaboravio i ono najvažnije ovi što kmeče da je skupo opet će kupiti , a ima i druga skupina što kmeči neće ga kupiti i da je 200 eura ..
Što se tiče igara moze se uvijek mjenjati