Nintendo Switch 2
Znači, ja sad odem u Japan na godišnji i ne mogu kupit novi Switch jer su ga geolokacijski zaključali? Koliko vidim konzole tamo će biti samo na japanskom jeziku i mogu se vezat samo za japanski account?
- Uređivano
ThomasAAnderson to je zbog divljanja japanskog Jena. Mogli bi se i nasi na moru ugledati na njih pa za domaće goste staviti manje cijene, a ne kao da svi zive u Monaku.
I ne mozes kupiti japanski switch ako nemas japanski Account ionako.
Ak je nekom promaklo, meni super izgleda.
Svida mi se koliko je sve destruktabilno, Mario team nece fulat sigurno
Imam WiiU i gore Wind Waker i Twilight Princess HD, zbog takvih dragulja nema šanse da ga prodam. Mario Kart, Donkey Kong i stare Wii i GC igre su samo bonus.
Čekam novu veliku Zeldu pa da počnem sliniti nad Switch 2
Twilight Princess bas treba remake. Igra izgleda grdo. posebice hd verzija otkriva low poligone i mutne teksture.
Kad ce se moci preorderat?I jel se moze kupit samo dock station da stavim na drugi TV da neprebacivam nonstop.
Zena planira uzet pa cu iskoristit priliku da kupim Zeldu, ako imate jos nekih dobri preporuka za igre javi te.
escoban jel se moze kupit samo dock station
Bome ne vjerujem.
escoban Zena planira uzet pa cu iskoristit priliku da kupim Zeldu, ako imate jos nekih dobri preporuka za igre javi te.
Mario igre (platformeri, kart, rpg), Luigi's Mansion, Kirby, Xenoblade serijal, Donkey Kong, Metroid, Splatoon. Medjutim prvo pogledaj videe o tim igrama jer je veliko pitanje dali je taj tip igara za tebe.
- Uređivano
https://www.theverge.com/news/644803/nintendo-switch-2-game-key-cards-trade-borrow-resell
Puno bolje nego kada samo dobijes download code u kutiji.
Indeks se pita zašto je Svić 2 tako skup. Jesu li došli do odgovora koji potkrepljuje razlog poskupljenja, jebiga, treba pročitat članak.
https://www.index.hr/mobile/shopping/clanak/zasto-je-switch-2-tako-skup/2659488.aspx
- Uređivano
escoban Monster Hunter Generations Ultimate, posljednji old school MH. Još uvijek ima velik broj igrača online.
Kada gledaš današnje cijene i inflaciju tada nije skup pogotovo kada ljudi za mobitel daju 1000 eura