solidmerlin maverick Tvoje replike mi lice na tazmanijsko cudoviste. Zavrti se pa bubne nesto. I onda opet. Sve ti se mora nacrtati. SW2 ne nudi za mene nista osim remastera i apgrejda. Procitaj pod 1.
maverick solidmerlin ne nego pišeš nelogičnosti o jebenoj igri sa početka 2000ih i to ti je kao dealbreaker za kupiti Switch. solidmerlin SW2 ne nudi za mene nista osim remastera i apgrejda. Pa onda kako razmišljaš uopće o kupnji?! Ne kupiš i gotovo i odes igrati svoj Playstation.
solidmerlin maverick WW je 1 od vise stavki, sve sam napisao u proslim postovima i lose i dobro. Ti ne citas ili citas a ne pamtis a laprdas na max.
maverick foggy javio se ps2 poligon solidmerlin a bio si mi prije na ignore pa ćeš ocito ici ponovo i eto mira.
foggy maverick javio se ps2 poligon Sta kaze, hoce bit u 4K 120 teraflopsa-psa? Dobri ti poligoni, jave se uvijek. Vrijeme je za jedan rostilj momci, spustite vile i naletite, nacrtat cemo mavericku super maria na celu, emulirat nesto za solida, i sve to u punoj rezi.
foggy solidmerlin Moze, ja cu ponjeti domacinu kesu punu osrednjih jRPGova ☺️ Ne moras, imas punu kesu takvih komentara, bit ce u redu 😃 maverick Bome nisam dugo, ali ne fali mi taj dan poslje. Sad samo piva navecer, dve.
Miro dormin Volim vas. Nakupilo se toga za odigrat…. Tako da se SW2 kupuje.. A samo da Zelde nisi odigra isplati se
mrcina Nadam se da će biti dostupan i kod nas na datium izlaska. Obzirom na cijenu, sumnjam da će biti ogroman interes.
dormin @Miro Nešto starih. Ali da, nakupilo se… Nadam se da će i Twilight Princess prebacit na Switch(2). Šta se mene tiče može i port GC vezije a danas sutra kvalitetan remake koje će zadržat atmosferu originala.
ThomasAAnderson Znači, ja sad odem u Japan na godišnji i ne mogu kupit novi Switch jer su ga geolokacijski zaključali? Koliko vidim konzole tamo će biti samo na japanskom jeziku i mogu se vezat samo za japanski account?
maverick ThomasAAnderson to je zbog divljanja japanskog Jena. Mogli bi se i nasi na moru ugledati na njih pa za domaće goste staviti manje cijene, a ne kao da svi zive u Monaku. I ne mozes kupiti japanski switch ako nemas japanski Account ionako.