solidmerlin to je u redu. Ali bih volio vidit da se malo vise bave inovacijama i korištenjem napredne fizike u igrama sto je zacudo bio nekada slucaj u igrama. Sada mi jedno pada na pamet Zelda i Alyx te Astor Bot koji su na tom polju dali si truda.
Nintendo Switch 2
- Uređivano
maverick ja sam Astrobota kupio najvise zbog fizike. Gledao sam DF video sa onim jabukama i odma narucio igru. Ali fizika je samo par interakcijskih situacija u igri. Fizika je zacin ili šlag na kraju.
solidmerlin svejedno je dobro vidit da se zabavljaju time i da postoji. Meni je nevjerojatno da si u jednom Max Payne i Soldier of Fortune sa početka 2000ih mogao pucati u objekte u prostorijama i zidove i ostajale bi rupe i objekti bi se unistavali, a mnoge nove igre to nemaju. Ne kuzim obsesiju da grafika bude sto realisticnija, a sve je samo šminka, nista nije opipljivo i interaktivno. Ne mozes glupu stolicu pomaknuti koja ti stoji na putu.
maverick taj problem ima 2 istine. Prva, ako je moglo lomit fasadu na ps2 zasto ne moze na ps5. Druga, valjda smo se svi nalomili stakala i nagurali stolica, daj nesto drugo. A to drugo nema. Hocete malo checkerboard grafike?
ide u cetvrtak najava
Sad se zna već i snaga. Valjda iscurilo jutros.
Evo slikovito, samo kliknite na link.
Flipper Znači ugrubo u prijenosnom obliku nešto na razini PS4, a u docked na razini Series S. Bit će to zvijer od konzole, vjerujem da će to biti još bolje jer će imati i vlastita/Nvidijina upscale i vjerojatno frame gen rješenja. Mogu samo misliti kako će Nintendove ekskluzive izgledati na ovome.
Pa bit će roba, zar itko sumnja? Čak će se i CoD moći igrati, pa će svi biti sretni.
Dosta slabije od 4Pro
- Switch 2 - 3.1TF
- PS4 Pro - 4.2 TF
Trenutni Switch nije ništa jači dok je docked?
Nije ni poanta da konzola bude ne znam kako jaka, niti može ako samo nastavljaju s naglaskom na prijenosnu konzolu - TDP i baterija ih itekako ograničavaju. Plus ako ovo bude cijenom oko 350-500 eura i koliko se sjećam kompatibilno s Switchom 1, konzola bez beda prodajom ide preko 100 milijuna i vjerojatno će biti najprodavanija ikad kad se podvuče crta.
- Uređivano
Zero konzola bez beda prodajom ide preko 100 milijuna i vjerojatno će biti najprodavanija ikad kad se podvuče crta.
to nije ni upitno(ako bude razumne cijene). ali specifikacije nisu bas nesto.
edit: znao sam da su me na nesto podsjetile ove specke. GTX 680 i Switch 2 imaju isti broj CUDA jezgri
eto dokle smo dogurali. GTX 680 u handheldu
- Uređivano
solidmerlin Teraflopsi ti ništa ne znače ako ne uspoređuješ usko povezane arhitekture. Rog Ally ima 8.6 teraflopsa dok PS5 10 ili koliko već dok su performansama nebo i zemlja. Brojka za budale kako god.