fensisuperstar kužim? Ja ću kupiti GTA6. nema smisla
Kaj ne kužiš, igrat ćeš ga 2 godine iza nas.
fensisuperstar kužim? Ja ću kupiti GTA6. nema smisla
Kaj ne kužiš, igrat ćeš ga 2 godine iza nas.
@fensisuperstar Nigdje nisam napisao da mi je cijena od 800 eura ok.
Kao i većina foruma slažem se da je preskupo.
StarFox_N Ako se stvarno dogodi da GTA 6 bude samo 30fps-a (jer je zaista prezahtjevan) na PS5 mislim da nitko nema pravo biti ljut zbog toga.
Pa i ne treba se ljutiti . Problem je što i ovdje neki plaću što je X igra u 30fps, a ne kuže da bi bili preveliki kompromisi ako bi htjeli 60fps. Takodjer GTA nije Doom i nije toliko bitno da je 60+fps. Meni ne smeta kod takvih igara eto, ali da bih volio, volio bih.
buz Kaj ne kužiš, igrat ćeš ga 2 godine iza nas.
jel već najavljeno negdje da izlazi prvo na plejci?
maverick Takodjer GTA nije Doom i nije toliko bitno da je 60+fps. Meni ne smeta kod takvih igara eto, ali da bih volio, volio bih.uređaju of
Na gaming uređaju od 800€+ je itekako bitno da Gta6 ima 60fps, zaigraj Gta5 na PS3 pa ces vidjeti nefluidnost u vožnji po gradu, pogotovo sa masu detalja u okolini, to se itekako osjeti.
Pro ce vjerovatno imati neku verziju Frame Generatora uz novi upscaler ili Fsr3 + FG unutar igre ako se Rockstar potrudi, tako da ce Pro sigurno imati 60fps u Gta6 u nekoj upscale rezoluciji, 60fps je minimum za tako kaoticnu i brzu igru.
A ono, službena stranica; PS5 i XBOX
Kao i sa peticom. Pisalo se i nadalo da to nema veze da će odmah i na PC, ali to se nije dogodilo. Skoro pa sigurno neće ni sada jer eto, na službenoj stranici nema PC oznake!
Ovo je od GTA V
PC u tom rangu omogucuje bolje performanse zbog tehnologija koje su razvijene, npr. Afmf 2 Frame Generator za sve igre na driver razini, FSR 3.1, Dlss 3.5 upscaleri, FG implementirani u igrama…
Kljucna stvar je da gaming uređaj koji dođe 800-900€ može vrtiti sve igre u 60fps, to PC može sa navedenim tehnologijama a trebao bi i PS5 Pro sa novim PSSR upscalerom i malo povišenim Mhz na Cpu, zbog svega navedenog nema teorije da PS5 Pro nece imati 60fps Performance mode za Gta6 ("ikonu" gaminga slijedecih 5-10 godina) jer daleka je 2028. i PS6…
ja osobno vjerujem da će GTA 6 biti na PS5 PRO ono što je RDR2 bio na PS4 PRO. odlična igra u svim segmentima, odličnog izgleda, lockana u 30 FPS-a, do sljedeće generacije konzola….
StarFox_N Ako se stvarno dogodi da GTA 6 bude samo 30fps-a (jer je zaista prezahtjevan) na PS5 mislim da nitko nema pravo biti ljut zbog toga. Niti smatrati da netko nekoga guzi.
Svaki je dosad bio u 30 na konzolama. Ne vjerujem da će i PS5 Pro išta magično promijeniti čak i da nekim čudom može zbog AI-a i svega ostalog, jer korporativna politika sigurno ima u planu neki budući remaster. Za koji moraš imati dobrih razloga da ga ljudi kupuju. A s obzirom koliko je 60 efepesa iznimno bitno konzolašima (3/4 igrača igra na performance modu prema riječima Cernyja), računica je sasvim jasna - PS5 30 fpsa, PS5 Pro fidelity mode, PS6 remaster 60 fpsa. Po onome što se piše izgleda da možemo biti još i sretni ako ne nabiju cijenu na iznad 80 eura.
Nema objektivne teorije, ako tako bude onda su svi kupci PS5 Pro postali mamlazi koje je Sony stvorio…Gta6 igra izlazi samo 1 godinu kasnije od svježe-najsnažnije konzole, znaci taman Rockstar ima vremena uz Development-Pro konzolu izvesti Performance mode sa 60fps…ako imaju miljarde onda mogu i to izvesti a PS6 je još daleka buducnost…
stitrek pa ne kupuju ljudi PS5 Pro zbog GTA 6. To su više gaming entuzijasti koji žele više i koju su primarno konzolaši,
U brzim i kaoticnim igrama tipa Gta6, nikakve fidelity-ray trace-kožne pore u 4k ne mogu nadoknaditi nedostatak fps-a, zamisli apsurda u 2025. igrati Gta6 na novoj-najsnažnijoj konzoli u 30fps…pa nije to spori RDR2 sa konjima koji idu 35km/h po praznim livadama…
@Zero mislim da je apsurd uz ovo što sam vec napisao…ej 2025. je, skoro hologrami izlaze iz mobitela a oni guraju trzavih 30fps, što su fidelity i detalji veci te svijet kompleksniji to je 30 fps još primjetniji po gradu Gta6…
OverHypedG Baš to. Netko je bacio info da je PS4 PRO prodan u 10-15% od ukupne prodaje PS4.
To govori da većinu mid refresh ne zanima.
stitrek Nije konzola kriva ako dev odluci lockat na 30fps, svaka igra danas ima 60fps mode, to sta R* vjerovatno nece imati je samo njihov nacin da dva puta prodaju istu igru.
Nove konzole mogu bez problema vrtit RDR2 +60fps sve sta R* treba je unlockat frame ali nece. Zasto? Jer vjerovatno planiraju izbacit full price remaster…
stitrek ne seri, nemaju, jer nemaju day one, moraju kupovat PC, fsr je smece od techa, a pogotovo na mid end PCu, frame generator i slican tech uvijek dolazi naknadno. Modovi su lila i treba ih cekat. Po toj logici bolje pricekat PS6.
Dosadan si ko proljev, ponavljas besmislene asmrff9kddj fraze koje nikog ne zanimaju