Fenix Da, znam da je bottleneck na procesoru.
S obzirom da još uvijek ne znamo puno o GTA6 možemo samo nagađati koliko će sve te simulacije biti zahtjevne.
Ako se stvarno dogodi da GTA 6 bude samo 30fps-a (jer je zaista prezahtjevan) na PS5 mislim da nitko nema pravo biti ljut zbog toga. Niti smatrati da netko nekoga guzi.
Stavimo na stranu nedostatak čipova, skalpere itd.
Kada je PS5 izašao Digital Edition je koštao 400 eura.
Kada pogledamo koje smo specifikacije u to vrijeme dobili, kako igre izgledaju i vrte se na PS5 to je onda bio odličan a sada je dobar komad hardvera.
Za taj novac se ne može očekivati da će i nakon 5 godina (kada izađe GTA6) konzola od pišljivih 400 eura vrtiti jednu od najzahtjevnijih igara u 60fps-a.
Treba biti malo realan.
Malo tko se uopće trudi zato jer svih zabavlja ova drama. Ljudi vole dramu. Plus što je s cijelom ovom pričom došlo puno materijala za PC vs konzole rasprave.
Što se PRO-a tiče mislim da smo svi zaključili i složili se da je preskup. Tko god se zaleti i napravi preorder pa kasnije bude razočaran što će GTA6 ići samo u 30 sam si je kriv.
Nemojte ga kupiti dok ne izađe i dok se ne vidi koliko može izvući.
Da, ja ću igrati GTA6 odmah na izlasku. U 30 ako treba. Rockstarove igre se igraju day one.