Big Bang (Sancta Domenica)
Big Bang je dobro krenuo sa zavaravajućim popustima. Redovna cijena dignuta za duplo i onda kao 50% popusta, ali prikladno uz promo kod pa onda ne moraju navesti najnižu cijenu u zadnjih 30 dana.
https://www.bigbang.hr/tv-65-lg-oled-65c4.html - uz 50% popusta i dalje skuplje nego 6 drugih trgovina.
Jel im ide prijava?
resident_evil Jel im ide prijava?
Neam za šta, kažem lukavo su to izveli s promo kod popustom jer onda ne moraju po zakonu navesti najnižu cijenu u zadnji 30 dana (jer bi se onda vidjelo koliko su dignuli osnovnu cijenu). Samo kod najobičnijih popust moraju navesti najnižu cijenu. Ciganska posla.
Nego iša san se malo raspitivati zašto je od jednom Sancta postala Big Bang kruze price da kako su pribacili Tuhya na misto voditelja da se dogodio Big Bang za firmu da su se jednostavno preporodili.
Mada i kruži druga prica da je Tuhy sjedio u stolici koja je pukla pod njim i culo se kao Big Bang a od siline udarca unistilo je cili ducan koju su na kraju i zatvorili a on je sad sam u blindiranom uredu da se izbjegne sljedeci Big Bang…
Sad što je od ovoga istina pitaj boga
- Uređivano
Edit:
Miro ispod veliko brda raste mali kukuruz
HideooKoojima ispod veliko brda raste mali kukuruz
Bolje i tamo mali kukuruz nego zrno kuruza u glavi.
HideooKoojima Miro ispod veliko brda raste mali kukuruz
A bar bi ti triba znati da ne jebe kurčić nego novčić
I još su nedavno uklonili mogućnost besplatne dostave
- Uređivano
Imam jedan PS5 Slim Disk verziju dobiven preko HT-a i sad na računu od HT-a ispod stavke PS5 piše SN: i serijski broj, ali ne odgovara serijskom broju na donjoj strani konzole. Također, ovaj SN na računu nema nikakvih slova, samo brojeve pa mi se čini da je to nekakva greška na računu i da to uopće nije pravi broj SN-a.
Za usporedbu imam i onaj Anniversary PS5 Slim i onda i na računu i na konzoli ima SN koji ima i brojeve i slova i naravno odgovara jedno drugome. Također, ovaj od HT-a ima 15 brojeva, a ovaj Anniversary ima 20 znakova ukupno.
Imao netko sličan slučaj?
Edit: pitam čisto da nemam zajebancije ako dođe do reklamacije.
Mafija. Zovi im svima inspekciju.
Ma već bi zvao samo ne znam je li HT kriv ili Tuhy
Ako je račun HT-a, Sancta nema veze sa tim.
Serijski na konzoli je taj koji već je. Ako su HT-ovci na račun skenirali neki drugi broj, to je njihov zajeb.
Da bi naš servis mogo možda malo komplicirat… paa, oni provjerevaju po serijskom. Ak se vidi da je konzola prvi put aktivirana na dan računa (ili neposredno nakon), ne bi trebalo bit problema.
Samo da pohvalim tvoje dečke u korisničkoj i servisu, nebi imena pisao.
Pošaljem krepali FAT PS5 CFI 1200 zajedno sa kontrolerom koji drifta prošli petak, stigne im u 15h.
Novi slim (disc drive verzija) došao u ponedeljak. Sve novo i zapakirano sa 24 mjeseca jamstva.
Ovo nisam očekivao.
Jamstvo je taman isticalo 27.04., dakle za vikend i to su uzeli u obzir.