Fenix je promijenio naslov Big Bang (Sancta Domenica).

Ma koji k su išli mjenjat lepo ime koje je baš pasalo mjestu gdje se nalazi jedna od trgovina.

Sad buju morali menjat Sveta Nedjelja u Veliki Prasak.

E bit će referenduma i bojkota sigurno protiv toga.

• Uređivano

deathwish

Radi, dućan je i dalje na starom mjestu, samo je prije cca godinu i nešt sitno još mrvu proširen / adaptiran.

Uredi su (zasad) još tamo (sve u istoj zgradi), a novo skladište je također u Svetoj Nedelji, jedva kilometar od poslovnice.

Edit: osim ak si mislil na onu mini prostoriju gore baš na trgu, ta je već duže vrijeme zatvorena, da.

deathwish

Nemam pojma. Nisam tamo bio već dulje vrijeme. Najviše kupujem online, tak da fizičke trgovine tuguju zamnom.

Nakon duljeg vremena laptop sam u trgovini ipak kupil jer ja to moram vidit uživo i porazgovarat sa trgovcem u vezi proizvoda.

Da se vrnem na SD. Jednom sam išel reklamirat MP4 koji je bio još pod garancijom u trgovački centar u kojem sam ga i kupil jer mu displej krepavall i rekli mi da odem do SD-a. Tamo mi pak rekli da se to ne popravlja i oni to bacaju ili šalju nazad otkud je došlo i da tražim drugi u trgovini.

Tak je i bilo. U trgovini nisu više imali tog kojeg sam ja imal pa sam dobil jedan jeftiniji i drugačiji koji nije imal tak dobar zvuk kao onaj prije i moral sam još nekaj kupit za resto novaca. Tad sam nabrzaka nekaj potražil i kupil sam digitalnu vagu za ljudsko vaganje koja još dan danas šljaka.

Bio sam ljut kaj pes kaj sam dobil zamjensko sranje. Zvuk na starom je bio vrhunski plus fenomenalne slušalice jer ko bi reko za neki kineski proizvod da bu tak dobar oko zvuka ali mislim ipak da se proizveo u Singapuru ali svejedno.

Katkad se potrefi dobar proizvod od kineza i tih susjednih zemalja.

Pošto je kod displeja bilo pa skoro nevidljivo kaj piše pa nisam mogel tražit i kontrolirat uređaj recimo koju pjesmu, video ili sliku želim naći i sl.

Da sam imal tad komp. pa bih prek njega ušel u uređaj i stavljao i brisao multimedijski sadržaj.

To je bilo tada kad su kineske tehničke proizvode smatrali još uvijek šrotom. Danas je ipak malo drugačija priča. Usavršili su se kroz godine. Eto.

Tuhy koja adresa jer prolazim stalno tamo i sad vidim da neki kvazi napusteni prostor

deathwish

Adresa poslovnice / uprave je Dr. Franje Tuđmana 69.

A ova prostorijica na trgu… bome ne znam adresu… tam pored pošte je bila.

2 mjeseci kasnije

Big Bang je dobro krenuo sa zavaravajućim popustima. Redovna cijena dignuta za duplo i onda kao 50% popusta, ali prikladno uz promo kod pa onda ne moraju navesti najnižu cijenu u zadnjih 30 dana.

https://www.bigbang.hr/tv-65-lg-oled-65c4.html - uz 50% popusta i dalje skuplje nego 6 drugih trgovina.

resident_evil Jel im ide prijava? 😃

Neam za šta, kažem lukavo su to izveli s promo kod popustom jer onda ne moraju po zakonu navesti najnižu cijenu u zadnji 30 dana (jer bi se onda vidjelo koliko su dignuli osnovnu cijenu). Samo kod najobičnijih popust moraju navesti najnižu cijenu. Ciganska posla.

Brijac i ta cijena od 1350 eura (ak se dobro sjecam) je odlicna za 65"

Nego iša san se malo raspitivati zašto je od jednom Sancta postala Big Bang kruze price da kako su pribacili Tuhya na misto voditelja da se dogodio Big Bang za firmu da su se jednostavno preporodili.

Mada i kruži druga prica da je Tuhy sjedio u stolici koja je pukla pod njim i culo se kao Big Bang a od siline udarca unistilo je cili ducan koju su na kraju i zatvorili a on je sad sam u blindiranom uredu da se izbjegne sljedeci Big Bang…

Sad što je od ovoga istina pitaj boga

HideooKoojima ispod veliko brda raste mali kukuruz

Bolje i tamo mali kukuruz nego zrno kuruza u glavi.