Fenix Igra je fail i to je činjenica (a ti očito pritom i jako uživaš u tome iz nekog razloga)
I ja uživam u ovome. Nevjerojatno je zadovoljavajuće gledat kad ovakva igra flopa.
Pogotovo kad si među onima koji su to predviđali i govorili godinama prije.
AAA gaming segment se pretvorio u guranje igara koje i kakve nitko ne želi da bi nakon što igra ne zadovolji, mediji i developeri svu krivnju za neuspjeh svaljivali na svoju publiku i nazivali ju ovakvom i onakvom.
Apsolutno sam presretan što je ovo flopalo, presretan sam i što je Suicide Squad flopao, presretan sam bio i kad sam čuo glasine da je Kevin Feige otpustio sve producente aktiviste i presretan ću bit svaki put kad vidim da se ogromna korporacija opeče i nauči lekciju.
Čini mi se da glasanje novčanikom postaje sve raširenije i apsolutno se radujem periodu koji dolazi nakon još par ovakvih high profile flopova.
Fenix ali volio bih neki konkretan source za ovo dvoje
Ja sam osobno pročitao iz više izvora ove informacije. 100-200m development cost i 8 godina razvoja. To naravno, ne znači da su točne, samo ne bi nikog krivio što prenosi taj info pošto se vrti uokolo na sve strane.