klinjo najdosadnija ceremonija otvaranja ikad. Šteta, jer uvijeo budu super

Moram priznat da nisam očekivao Darude i Gigi D'Agostina na otvaranju Olimpijskih Igara.

Fenix tolko šalabajzerski napravljeno. Kamere ne stignu pratit izvođače, objektivi na kamerama flekavi od kiše, kiša udara u mikrofone i ne čuje se pjevanje lika(sva sreća), onda još ovaj treš. Ovaj papaštrumf je zapravo Dioniz kojem visi jedno jaje. Sam bog da nisam skeniral na TV-u za UHD signal... I ovo je preveč.

Torgue i Snoop zapalil...baklju😂

klinjo ajde, s obzirom na uvjete je dobro i ispalo. Vjerujem da je ljudima tamo bilo puno bolje, ali televizično nikako nije

Ali nakon govora je bilo puno bolje. Paljenje baklje meni spektakl, i Celine rasturila

Ne znam, sve skupa mi je bilo grozno dosadno za gledati. Realizacija olimpijskog plamena dosta fora doduše.

Fenix isto me ugodno iznenadila Celine Dion, baš mi ju drago bilo vidjeti. Pred kraj je bila fora s tim laserima i plamen kojeg je balon potegel u zrak.

Od olimpijskih igara vjerojatno neću gledat niti jednu jer u krivo vrijeme su počele. Em sam na moru, em tv se tada pali samo u iznimnim situacijama. Tak da nisam ni samo otvorenje gledal.

Umjesto toga gledam uz kavicu sad natjecanje smjene gostiju kod susjede sa punom putnom spremom. Jedan kat bili dečki a drugi cure, sve talijani. Baš ih promatram kako se spuštaju sa koferima.

Cure su si lepo naručile taxi pa do autobusnog kolodvora a dečki nemaju za taxi ili šparaju pa pehaka oko 2km ak se odluče peške ili gradskim autobusom do točke odlaska.

Ja sam jučer skenirao program u nadi da hvatam 4K signal koji emitiraju za olimpijadu. Surprise, ne hvata. Ali ionako se ne bi gledalo.

This ❤️

Inače, meni osobno, najdraža ceremonija otvaranja.

herc Gojira ubila! Highlight otvaranja pored onih degen pizdarija

herc ali znas u cemu je stvar? Autenticnost, radi ono sto radis umjetnosti radi, a ne da forsiras granice zbog efekta.

Pogledao recap otvaranja OI. Kakav woke cringe fest. Nakon ismijavanja svega sto je kontra njihovog svjetonazora, sada sam jos odlucniji pokazati totalni otpor.

Lakse je to objasniti djecaku od 4 godine, nego bradatu zenu ili deformiranog strumfa na Isusovoj posljednoj veceri 🤷‍♂️ instant gasenje prijenosa. Kad ti dijete kaze neke stvari onda su iskrene i za zapitat se