fensisuperstar ThaUrban Nešto si mi slab u zadnje vrijeme? #choNOhomo #OnlyCans #TrdoDrvoMeđNogami #zajednosmojači #dveštangemaknitange #SryWoodieKrivaRupa s druge strane globusa
wooddiebone doktor1 Ja sam uzeo Countacha pred dva tjedna. Nije mi najdraži iz ponude, al je najbolje prenesen iz stvarnog života na taj scale. Volio bi i Skylinea.
chono Otvaranje druge cijevi tunela Ucka i mi imamo svecenika na otvorenju koji upravo vodi misu. Pa jebote led
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Fenix | 67 @Deadwalker | 64 @Brijac | 59 @Miro | 55 @wooddiebone | 50 @doktor1 | 50 @Tuhy | 48 @TITANXIS | 46 @fensisuperstar | 43 @foggy | 43 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @fensisuperstar | 123 @Fenix | 112 @Brijac | 108 @foggy | 95 @Miro | 74 @Flipper | 69 @Tuhy | 64 @Zero | 64 @doktor1 | 53 @prayer | 52 Ovaj post se automatski generira.
Raziel Lako je fensiju kad po cijele dane baca drkicu na kolegice s posla, diže rampu i zajebava jadan narod po ffa.
fensisuperstar Raziel Došao u 2 na posao. Samo gledaj reelove pičko. I šalji dobre pičke na IG. Ovih zadnih par ne bi ni emilio jebao. Fenix sretan 123. rođendan Mislio na datum :-D
Raziel fensisuperstar Ovih zadnih par ne bi ni emilio jebao. Osim mojih cijelih 9cm u njoj, šta joj fali?
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 12 glasova u The Last Of Us Part II @Fetty | 11 glasova u Ovo je PS5 Pro. Izvodit će igre “gotovo” dvostruko bolje, a cijena je veća nego što se prognoziralo @Tuhy | 11 glasova u Astro Bot @crowizard | 11 glasova u Red Dead Redemption II @infomarkrijeka | 11 glasova u Infomark Ovaj post se automatski generira.