fensisuperstar

U fazonu je danas!

Preporuča ljudima VIVAX televizije, ljepi recenzije stare osam godina tih istih televizija, odlučuje o poluotocima.

Nije uzeo ljek danas Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

Raziel

Tek sam načeo flašu i šteta da sad stanem a smije mi se ta vatrena vodica.

doktor1 Nije uzeo ljek danas

Vidiš, ovo ti je trolanje nekog iako si stavil znak smješka da ublažiš trolanje. Nisam se naljutil jer ne mogu se naljutit. Ljuti me jedino dvoličnost od nekih ljudi ne velim za tebe ceć općenito i od dragih ljudi koji namjerno trolaju a nešto mi znače u životu pa se na njih mogu jako naljutit.

Trolanje nije mržnja prema nečem i nekom jer to je osjećaj na kojeg svako ima pravo i rečeš zašto nešto i neko ne paše. Već trolanje je namjerno sipanje otrova, ismijavanje i ostali epiteti koji krase nekog tko nema dovoljno poštovanja prvo prema sebi.

fensisuperstar

Svoju bradu nisam čovječe ima već više od 2 mjeseca i zarasla mi brada ko nekom gerilcu. Kad će mi se dat odoh na brijanje.😀

TITANXIS da si ti bil u Daytonu u pregovaračkom timu umjesto Tuđmana, Hrvatska bi imala južnu granicu na Bosporu.

A nebih išao tako daleko. Ovakva Hrvatska kakva je geografski-vizualno iako otkrhana sa svih strana tak da izgleda ko leteći zmaj nam bi trebalo biti dovoljno. Samo da se ne smanjuje. Zmaj je simbol snage, vatrenosti i borbenosti i u jednu ruku sam happy što HR tako izgleda.

Kako me nervira ovo, a nemam vremena:

I tako

3 inzinjera/doktora/profesora su u subotu navecer sa autom naletila pred curu, naglo kocenje i jedan je izletio capao je za ruku i pokusao uvuci u auto uspila se otrgnuti i uletila u prvo dvoriste i naleti na jebenog dobermana ali uspije pobignuti u drugo dvoriste priko zida. Tako je skakala iz dvoriste u dvoriste dok nije dosla do doma a doktori su i dalje pratili autom. Znaci tako su opusteni da bez straha staju nasred ceste i prate i pokusavaju uhvatiti i kafic je blizu...

Cura je dosla doma stari joj uzeo automat i trcao ulicom ali bilo je kasno.

Policija je bila od toga nema nista, tablicu nije vidila a opis je klasika škuri su.

U novinama naravno nema nista, nebitno je.

Baš mi suza krene kad cujem kako su ih ispleskali… Jer naravno toga ima od novina do televizije

Miro sta je automat? Nisu ih nasli, ali ispleskali su ih? Koliko sam ja danas mamuran tocno je isto dobro pitanje

foggy Miro sta je automat? Nisu ih nasli, ali ispleskali su ih? Koliko sam ja danas mamuran tocno je isto dobro pitanje

Puška

Nisu ih našli

Ispleskali su ove glovo i taj đir pa se piše na sve strane.

Njihovi pokusaji silovanja su nebitna stavka i o tome se ne piše

Miro doći će jednom opet jedan

pa će se pitati zašto…

Miro problem je kod takvih sto oni to ne gledaju kao silovanje, vec je to nesto "normalno" jer je zena ispod muskarca

Zbog takvih onda kad nesto prokomentiras budes oznacen kao rasist itd

@maverick Putin mu je najblizi

Miro

Ja kad idem pasa prošetat po šumi i vidit za gljive imam sprej za medvjede na remenu uvjek, ali ja ga ne zovem pepper spray za medvjede, ja ga zovem "došao si pre blizu" sprej za ljude, zato jer sam se srela sa medvjedom par puta ove godine i boli ih kurac, samo odšetaju dalje malo nairitirani jer si prekinuo njihovo jelo.

Jer tu u selu od 150 ljudi znamo točno svakoga tko tu živi i u kojoj kući, i tko koji auto vozi, kad vidiš nekoga tko nije u tih 150 ljudi, spreman si za svaki slučaj. Ali i mislim da nisu svjesni (ali naučit će) koliko je blesavo napadat ljude po selima kad je rat završio prije 30ak godina, i koliko je oružja i psihološke bolesti zaostalo od svega toga.

Jedna tetica tu je polomila lopatu na jednom takvom koji joj je upao iza u dvorište da vidi da li može, a ona taman sadila radić. On završio na hitnoj a ona i dalje nemože prežalit svoju lopatu. Nisam vidjela ništa u novinama u vezi toga isto, čak ni lokalno.

S druge strane nije pisalo ni kad je jedan susjed propucao nogu drugome kad su se posvađali na golf terenu za parkirno mjesto, tako da nezz.

Genesis Putin mu je najblizi

Putin je mlijeko spram brkonje. Taj nije volio nikoga i ništa. Jedino se spanđao sa Ustašama i Talijanima jer nije mogao sve sam. Stvar je ta da ekstremna vremena kao što su bila za Nijemce nakon prvog svj rata radjaju radikalne ljude koji posežu za radikalnim mjerama. Svakom tkome je neki od tih izbjeglica ubio ili silovao nekoga mrzi sve njih nakon toga. Sto je vise takvih situacija, to će biti više mržnje i onda ce se čuditi ljudi ko pura dreku kada bude sve više Putina, Orbana, onoga Poljaka, Kim Jong-a te onog na čelu Kine, a biti će ih…slično ti je sa Hrvatima kojima su Srbi pobili obitelj. Ti mrze sve Srbe iako nisu svi krivi. Sa mržnjom se ne radjas, mržnja se stvara.

Jednostavno treba uvesti radikalne i smrtne kazne i taraba. Mnogi će se dva puta zapitati prije nego naprave sranje.

maverick Taj nije volio nikoga i ništa.

Nije istina da nije nikog volio jer volio je zaista svog peseka njemačkog ovčara Blondi i naravno svoju majku.

Tak da nije baš potpuna istina niti ona izreka "tko voli životinje voli i ljude".

Miro ali idiota imaš svugdje. Problem je što zbog ovih što siluju ispaštaju ljudi koji su došli raditi.
                Ne možeš sve kategorizirati pod isto. Nemoš za sve škure reći da su govna.

fensisuperstar Miro ali idiota imaš svugdje. Problem je što zbog ovih što siluju ispaštaju ljudi koji su došli raditi.
                  Ne možeš sve kategorizirati pod isto. Nemoš za sve škure reći da su govna.

Dovoljan je jedan da razbije sve za druge tako je uvik bilo i uvik ce biti.

Ja ih vidin ko jeftinu radnu snagu koja rusi svima place. Drzava dopustila firme iskoristavaju i to je to.

Izasao je natjecaj kod mene 860e bruto javiose nije niko i sad ce reci moramo ih dovesti.

Miro Dovoljan je jedan da razbije sve za druge tako je uvik bilo i uvik ce biti.

To je kao da kažeš da svi zadrani mrze srbe, da su svi srbi četnici svi hrvati ustaše i svi iz @Heat ov naselja pederi :-D

Nemoš tako. Ok slažem se ja ali nisu krivi individualci kriva je država/vlada što je to dopustila.

Zabranjen ulaz negejevima.

fensisuperstar

Poanta je da će zbog te nekolicine koja će jednog dana napravit jedan zajeb previše, kompletno stanovništvo bit radikalizirano protiv svih imigranata i "drugačijih". Pa će prvo bit geta, pa logori pa genocid. Nema druge opcije. Zaboravite na kumbaja ples oko logorske vatrice.

Nije da se dogodilo već i da se oko toga vodio najveći sukob u poznatoj povjesti ljudske rase pa da možemo iz toga naučit nešto.

Ne, treba se pravit da je sve ok i svima koje brine budućnost i ekonomija i prihvaćaju i vole tuđe, ali misle da je bitno zadržat kulturu i indetitet, njih treba zvati rasistima i pljuvati po njima.

Nitko od migranata nije kriv za stanje koje imamo, 100% krivice snosimo mi sami, bilo kao Hrvati ili europljani.

Ja apsolutno mogu reći da bi bilo bolje u zemlji da nemamo nikakve strane radnike nego da ih imamo uopće i dok to govorim mi je srce na mjestu i ne osjećam se nimalo kao rasist.

Ne moram bit rasist da bi shvatio katastrofalne posljedice uvoza radne snage sa drugog kraja planete.

fensisuperstar U pravu je, ako je netko imao već predrasude bit će dovoljan i taj jedan negativan događaj s nekim manjincem da ih potvrdi i učvrsti.

wooddiebone Ja apsolutno mogu reći da bi bilo bolje u zemlji da nemamo nikakve strane radnike nego da ih imamo uopće i dok to govorim mi je srce na mjestu i ne osjećam se nimalo kao rasist.

Problem je u ekonomskom imperativu konstantnog rasta i "razvijanja" firmi, to je iluzija i solucija u ovakvom kapitalizmu bi bila više manjih firmi, manje rada, manje pohlepe/iluzija a i manje uvoza radnika…dohodovni multiplikator bi bio održiviji jer bi novac više ostajao unutar države.

U sistemu koji se "formirao" samo mega-veliki su održivi i kupuju/gase sve manje, slicno je i u gamingu ali sreca postoje dobri indie developeri, zato trebamo i male indie firme/obrte😁

Miro Ja ih vidin ko jeftinu radnu snagu koja rusi svima place. Drzava dopustila firme iskoristavaju i to je to.

Država je dopustila jer nema teorije da će smanjiti oporezivanje rada i manjak prihoda pokriti kroz smanjenje ogromnog javnog sektora i racionalizaciju svoje potrosnje, lakše je po starom.

Također, problem je nastao jer smo nakon korone ušli u ogromnu inflacijsku spiralu koju ne može tako brzo pratiti rast plaća, barem uz oporezivanje rada kakvo je. Bilo je ili ćemo uvoziti strane radnike ili će se firme zatvarati jer bruto 2 na 1500 EUR neto ispadne skoro duplo, a to moraš onda pokrivati dizanjem cijena sto je opet dodatni poticaj inflaciji. Standard se diže rastom produktivnosti, a to je isto maratonska utrka, a ne sprint te traži velika ulaganja. U cijelom cirkusu opet je najviše profitirala država uz nikada veće porezne prihode i dodatni rast poreznog opterećenja.

Uglavnom, strani radnici su krivi najmanje za bilo sto. Kako si biramo vlast, tako imamo.

Disclaimer: ima naravno groznih poslodavaca koji izrabljuju i potplacaju radnike, daleko od toga. No problem je obično u prevelikom oporezivanju, pogotovo kod djelatnosti gdje nije visoka dodana vrijednost. Malo koji privatnik će se odreći profitne marže koju ima, prije će smanjiti obujam poslovanja, a to je opet scenarij kojeg političari ne žele jer znači recesiju, nezaposlene i manjak poreznih prihoda.

Zajebi sve. Jeo u puli dok sam cekao brata. S tartufatom

Nije bila loša

wooddiebone Ja apsolutno mogu reći da bi bilo bolje u zemlji da nemamo nikakve strane radnike nego da ih imamo uopće i dok to govorim mi je srce na mjestu i ne osjećam se nimalo kao rasist.

Naselje u Zagrebu Prečko sa 14 000 stanovnika je ostao bez pedijatrijske ambulante. 14 000 stanovnika vodi svoju djecu kod doktora u druga naselja. U ostatku HR je sigurno i puno gore, ak je u Zagrebu raspad sistema. Ili npr. kad buš čekao na vodoinstalatera tri mjeseca da ti popravi puknutu cijev budem te pitao kaj je bolje, uvesti stručnu i nestručnu radnu snagu, jer poslova je svakakvih ili krenuti iz HR tam gdje su otišli i oni prije nas kad stvari skroz prestanu funkcionirati…jer svi bi u državnu službu ili u politiku, a netko sve to treba i financirati od rada.