foggy to me podsjetilo prije par godina sam se namazao na obiteljskom i prijateljskom okupljanju i puštao Persona 5 soundtrack. Samo smo buraz i ja uživali…

OK da plaču za Chesterom, rijedak vokalni umjetnik koji je ostavio svoj signature i vokalno umijeće.

Ali smatrati da je Chester Linkin Park je smiješno.

Kompletan bend je zaslužan za sve što se stvorilo tokom godina, a Mike zaslužuje isto toliko creditsa.

Ovaj novi Linkin Park mi je top osvježenje. Samo da ga razni tiktokovi i debilna degeneracija ne unište.

foggy

Najbolje kad mi netko kaže ''ajd sad ti nešt pusti''.

Rekoh, jesi siguran da smijem?

Raziel Kompletan bend je zaslužan za sve što se stvorilo tokom godina, a Mike zaslužuje isto toliko creditsa.

Naravno, to stoji. Nekad je 1 član zaslužan za 90% materijala, no ono što čini razliku je BEND. BEND je skupina ljudi koji svojom sinergijom iznosi van nešto što je često unikatno. Kad zamijeniš nekog te sinergije više nema na taj način, i često i skoro uvijek je to ljudima okidač.

Pantera, po evo po logici koju navodiš i dalje je to odličan bend iako glavnih ljudi više nema. Naravno da nije. Tko hoće neka sluša, sve okej, ali nema više "toga" što je to prije zračilo na taj način. Neke stvari/ljudi su jednostavno nezamijenjivi - ne za sve, ali to mora bit jasno svima.

foggy upravo to, najbolji primjer je Queen, znali su da je jedan jedini Freddy i nisu ni trazili zamjenu, a pjesme su pisali svi, doslovno svi, neke od najvecih hitova nije Freddy ni taknul, tak da stoji da je bend ko cijelina bitan, ali nekad, ko u slucaju LPa recimo, Chester je fanovima bil najbitniji.

Poslusao novi singl. Zvuci okej, zenska kad zareve, ima nesto raspynessa kao Chester.

Ipak, bit ce mi zao ko psu sto ih nikako nisam mogao uloviti u razdoblju 2000 - 2003 kad su bili na vrhuncu

maverick

Pa nije ti Zvonko baš dobra analogija kad je Zvonko crtić, a ne bend.

Ali da, kao i na Leteće Medvjediće, Konana Barbarina ili Pokemone u Žakovoj izvedbi, na Zvonka se skandira i skida majica kad je partij.

maverick

Poanta je da kao odrasla osoba nisi prisiljen odbacit nešto što trenutno nije za tebe.

Skroz je ok cjenit nešto što si tad volio i što te usmjerilo u životu.

Taj sram zbog nečeg što si prije volio je tipičan za adolescente i trebao bi nestat negdje oko 23. godine.

Čisto da se kužimo, ne silim ja sad tebe da išta slušaš, samo raspravljam oko stava.

wooddiebone vudi prijatelju, nije me sram nikoga ako slušam LP npr. Imam njihov cd Hybrid Theory i drag mi je i dan dns, ali…

Stvar je ta da kao klinjo nisam shvaćao pola šta pjeva. Sada shvaćam i ne mogu se connect sa tim cviljenjem o zivotu jer ili je slučaj da nisam imao problema kao on ili sam ih prerastao, a on očito nije kada ga je depresija na kraju koštala i života.

Ne pomaže ni činjenica da im gotovo svaka pjesma (osim Breaking the Habit koja mi je najdraža njihova i koja mi pada na pamet) završava sa nepotrebnim urlanjem i to mi je možda onda bilo kul, sada me iritira.

Isto vrijedi za npr Eminem i kako su te neke njegove fore sa početka bile kul, sada su neke od tih pjesama jednostavno outdated i kresti ko budala u njima. Dok ima nekih poput Till I Collapse ili Stan koje će uvijek valjati.

Kada sam bio balavac sve sam to jeo kao bombone, sada gledam to više kritički, kao u ostalom igre, filmove, serije, anime itd i ne mogu u svemu uživati kao nekada. Sorry, ali ne mogu, ne zato jer ne želim, nego jer ne mogu.

Ne bi me Isus više natjerao da gledam 200 i kusur epizoda DBZ i slušao Gokua kako 3 epizode arlauce dok se pretvara u SS i onda još toliko dok opali Genki Dama. A onda mi je to bilo sve.

Sada odem na koncert NieR, Nintendo skladbi, Hans Zimmer, i slično, sjednem i uživam. Ne bih išao više na koncert gdje ću skakati, znojiti se i poljevati pivom ni da mi plaćaš. Nije više moj đir. Nikakvo prenemaganje ili šta ti ja znam šta, jednostavno me proslo.

Jedini Zvonko kojeg se isplati poslušati!

Meni je Zvonkec super tutač. Baš umiruje. Ona početna mjuza mi je također super. Zvonkec je zakon i jedino mi oni goblini idu na jajca.

Zvonko je lutak stari koji za niš ne mari.

maverick ti si dosta dobro objasnio zašto ti LP više ne paše. Samo to od početka prezentiraš kao da nikome nebi trebalo ništa pasat što mu je pasalo prije, jer to je kao nezrelo ili nešto

Genesis Chestera bude teško bilo tko zamjenio…jako snažan i specifičan glas…koji je mogao izdržati cijeli koncert bez pucanja glasa.

Te visine su često na top 10 listama izvođača koje je gotovo nemoguće imitirati a biti dobar u tome.

Fenix e to mi nije bila namjera jbg. Iz onog moga prvog posta se stvarno tako može iščitati.

maverick

To sve ima smisla. Podjetio si me na jednog frenda sa prijašnjim postovima pa sam djelomično njemu odgovarao.

Evo Fenix je u biti reko sve.