foggy doctorfreak Ps5 Hrvatska, relativno cesto blati svojim postovima, i uredno izbjegava Concord pitanja, iako je danas na provokaciju samo pitao: "Redfall?" yakuza_stinger Ubojica mekog Sonyja
fensisuperstar foggy ja ne znam zašto bi itko pratio tog retarda. On je taj koji "prati". Što je dalje to je bolje. 20:58 urlam
Miro klinjo Emilio pedo? Nikako Je da ps5 konzola nije punoljetna pa to sto on gura pišu u njezine otvore neki bi ga prozvali da je pedo ali nema jos zakona. Samo je najveci Sony fan
chono Miro diskutabilno… neke od cura su bile punoljetne, ali mislim da neke i nisu koje je on stalkao. Uglavnom retaj od lika
Miro StarFox_N Uopce nije jako grmilo od jednom bum Spojen je na ruter bio da nije nebi mu nista bilo U najgore jebeno vrime
Fenix Miro sreća u nesreći je da je vjerojatno najbanalniji mogući kvar u pitanju, ne vjerujem da je išlo dalje od lan porta, a to se lako promijeni
Fenix Miro obično imaju neku diodu kao prenaponsku zaštitu da spriječi da ide dalje. Multimetar će bit pametniji
Miro Pita san u firmi 3 dana slobodno jer je ovo kao smrt u obitelji pa mi se smiju. A sto ja viceve prican picka van materina
Miro Flipper A nista Astro bot san planira danas. Kad bi zna kad ce pro bilo bi lakse odluciti sto dalje.
Zero Tako se i meni dogodilo na kompu, isto udarilo preko routera/mrežnog. Srećom "samo" je matična bila otišla i drljavi router.😂