Bio je baš netko postao ovdje na forumu link ili vijest o jednoj igri sa mitološki čudovištima prije par tjedana ili tako nešto ali nema šanse da nađem ili da se prisjetim. Može pomoć?
Blebletaonica 3.0
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @StarFox_N | 54
- @klinjo | 53
- @Torgue | 46
- @fensisuperstar | 43
- @f_i_c_o | 37
- @Fenix | 32
- @foggy | 28
- @TITANXIS | 26
- @prayer | 20
- @herc | 20
- @jeedah | 17
- @Flipper | 17
- @stitrek | 16
- @Brijac | 16
- @Fetty | 15
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @klinjo | 86
- @fensisuperstar | 85
- @Torgue | 58
- @f_i_c_o | 45
- @Prika | 33
- @StarFox_N | 30
- @prayer | 30
- @Brijac | 29
- @Fetty | 28
- @Fenix | 27
- @Flipper | 27
- @Zero | 26
- @Matador | 22
- @foggy | 18
- @herc | 17
Ovaj post se generirao automatski.
crodex @klinjo | 86
@fensisuperstar | 85
Klinjo je univerzalni davatelj
yakuza_stinger katkad i primatelj. Ne svojom voljom...
Ovi nisu normalni, pa kaj ak me nekaj zaboli naglo dok sam vani u npr. potkošulji i kratkim hlačama ne smijem uči u bolnici nego prvo doma po odijelo i krvatu.
- Uređivano
wooddiebone Mislim da je tovan navod "99% of gamers don't really care about taj Ubisoft logo"
Mislim da si zamjenio 99% gamera koji gutaju sve kaj im potplaćeni jutuberi serviraju i nas 1% koji vole dobre igre
wooddiebone Ma thumb je da 99% gejmera ne zna sto tocno znaci njihov logo, pa velim, nikog zapravo nije briga.
- Uređivano
A to da, mene bar nije bilo briga. Običan generic logo.
ubisoft je za woke tetkice, GEJmere
Opet Crowdstrike problemi ovo postaje najpoznatiji AV u povijesti
nadomak 20 milja, ko iz pičke
"Aktiviste na kajacima dočekali su zaštitarski i policijski brodovi, nakon čega su na vrlo opasan i nasilan način priveli nekoliko aktivista, a nekoliko njih zbog zadobivenih ozljeda je i hospitalizirano", piše u priopćenju koje je objavila međunarodna grupa aktivista Fossil Free Adriatic.
Kaj si oni zabrijavaju da je ovo engleska? Pa netko će ih izrokati.
Mene da netko zaustavi na cesti dok moram na posao radi nekog plina, stop oil ili kurca… prošao bi palicom kroz njih.