TITANXIS ja sam našim gostima slikao peseke i isprintao im lijepo sliku. Žena se rasplakala od sreće.
Blebletaonica 3.0
Jebemu miša, više nije ni mineralna sigurna. Šta je previše CO²!?. Boca postala mini projektil.
https://www.057info.hr/flash_2/2024-08-26/zadranin-umalo-ostao-bez-oka-zbog-cepa-na-mineralnoj-boci/
fensisuperstar zato nije mogao završiti Metal Gear Rising neki dan. Fromove igre, pogotovo souls, su zapravo dosta lagane, posebice ako uzmeš pravi build.
maverick zato nije mogao završiti Metal Gear Rising
Metal Gear Rising je lagan ajd. A to on samo radi contenta. čoek je bio jedan od najjačih wow raidera kad je igrao ozbiljno. Ali izgoriš. Sve je zajebancija. Vidis da trola twich sa alt accom i dalje najjači streamer na platformi.
Eto mene opet u Witcherlandu….prezivjeh prvi dan, jos 4….
- Uređivano
Sve true wireless slušalice uglavnom odlaze kroz dvije godine, čast iznimkama. Baterije su im sranje. Nije do Sennheisera nego do činjenice da se danas i hardver prodaje kao subscription service.
Kako ćeš kupit nove ako su stare ispravne.
Pogodilo te dobro i naravno da si zadovoljan, ali opet neznam koje slusalice imas.
Meni kad druge riknu u 2 godine plus kad vidin po netu koliko problema imaju ovaj brand je za mene mrtav.
wooddiebone Nije do Sennheisera
Je je kolega ako kupim trecu seriju a nakon mog problema vidin da im ovo traje i od prve serije onda je do njih i njihove nesposobnosti.
Da se ovo desava na Sonyu mislin da bi bio cili youtube videa o tome.
Probati cu ih rastaviti i viditi oce li raditi ali vjerovatno 200e bacenih ce biti.
Miro Meni frend ima HD800 već X godina. Nikad problema samo jastučići i taj šit odlazi. Ja bi poslao upit senheiseru direktno prije nego ih otvoriš.
A sto cu im slati
Citam da im sluzba ocaj totalni, garancija prosla.
A prije bi se ubija nego platija popravak ovog govna
Miro a slusaj, prosla garancija ili ne. Posalji upit. Možda ti i prihvate zamjenit. Znam masu ljudi koji su pitali tako neke firme i dobili bi zamjenu. Možda ti se smiluju, na kraju dana ne košta te ništa poslati mail i upit.
Miro Da se ovo desava na Sonyu mislin da bi bio cili youtube videa o tome.
Dešava se sa svim brendovima to ti i kažem. Bilo da je Apple, Beats, Sony, Sennheiser…
Što veći brend to veće smeće proizvodi.
Uzmi si mid-range Xiaomi slušalice i kupi nove kad riknu.
Wireless earbuds su manufactured e-waste.
Nikad problema sa Apple AirPods, čak su mi se znale oprati u veš mašini i skroz normalno rade
Ma one su prikrizene, nema mailova ni razgovora zavrsena prica.
Znan da se desava na svim brandovima, ali recimo Sony je poznatija marka i mislin da ima veci broj prodanih slusalica pa da imaju problem kako im jedna slusalica odjednom se nece puni bila bi hajka po netu. A tu se radi o problemu koji se ponavlja i koji je zahvatio veliki broj ljudi pa nikome nista. Samo meni se dva put dogodilo.
wooddiebone Uzmi si mid-range Xiaomi slušalice i kupi nove kad riknu.
Sad kad san navika na anc i ostale pogodnosti high end sluski nema mi nazad.
Ove su sljedece
Zato jer su starije pa radu vjerovatno ekipa koja je i radila vise nije u firmi ili jednostavno neznaju kako raditi novije slusalice.
Upravo o tome prican znaci da imaju ovakva sranja pisalo bi se naveliko
Fora je u bateriji koja vrlo rijetko izdrži više od 2-3 godine.
Ili ako ih ne koristiš mjesec dana ili duže pa više ne daju znakove života.
Dosta je dobro dokumentiran taj problem na netu, a nije do određenih brendova, jednostavno je zajednički problem svih true wireless slušalica.
Imam frenda koji je promjenio dva seta airpodsa, jedne max i jedne beats. Sve riknulo.
Eto ne znam šta da ti kažem, imao Airpods 2, pa Aripods Pro i sada imam Airpods Pro 2 - sve skupa jedno 5 godina korištenja Airpodsa i niti jednom nisam imao problem snjima. Bivša cura mi je imala Airpods Max i isto tako nikakvih problema. Sad ili se meni sve posrećilo ili tvoj frend nema sreće ali eto, to je moje višegodišnje iskustvo snjima.
Ja imam svoje airpodse već nekoliko godina, rade najnormalnije.