Blebletaonica 3.0
- Uređivano
wooddiebone Te mukbange samo djeca gledaju.
Ima i dobrih i zanimljivih tih asmr videa. To žderanje i mljackanje mi je u počecima bilo nešto novo na yt i fora ali dosadi jer nema ništa novog u njima osim drugih proždrljivih usta.
Meni su dobri od asmr gdje se spravlja neka hrana, šišanje i brijanje u frizerskim salonima, pisanje i crtanje po papiru. Svak ima drugačiji princip pa ih čini raznovrsnim. To je baš da te umiri još više. Volim takve zvukove.
Ak je čovjek previše nervozan, pod stresom ili je čak introvertan neće mu možda pasat takvi videji. Stoga je razumljivo da ne odgovara svakom.
Inače ti tjelesno-fizički podražaji npr. kad ti neko po kosi prčka, tj. igra se tvojom kosom, pa vratom i sl. pa ti dođe baš ugoda i trnci po cijelom tijelu.
- Uređivano
Nekom će pasat i to sa slike ako i samo gleda. Meni ne da to gledam ili slušam zapravo glumu friziranja ili zvuk škara pa kao nekog imaginarnog šišaju ali stvarno friziranje i brijanje da.
Nekoć sam često gledao kanal jednog turčina u njegovom salonu. Imao je osebujan način friziranja a prije bi svakog izmasirao glavu odnosno tjeme, vrat, bradu i tek onda bi uslijedilo šišanje ili brijanje. Brzo je to radio.
Bez govora ili šaptanja samo onomatopeja šišanja, brijanja u salonu.
Edit: Sad tek išao čitat ispod slike opis videa. To ne volim nikako. Trebljenje ušiju.
- Uređivano
ASMR i Mukbang nisu ista stvar.
ASMR dokazano ima opuštajući efekt na ljude, samo pitanje o kakvom tipu ASMRa je riječ i naravno binaural audio je must za pravi ASMR.
Nikad neću to slušat jer može imat ne znam kakav opuštajući efekt, dozlaboga je čudno i bizarno, a ima drastično efikasnijih načina za opustit se.
Mukbang ne znam čemu služi i osobno bi ga, da sam Youtube maknuo sa liste prihvatljivog sadržaja.
oxi gura a? Cura ima izvrstan roleplay.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @sandidam | 10 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @Flipper | 8 glasova u Idući tjedan slijedi najava nove Xbox igre za PS5. Spominje se Forza Horizon 5
- @sandidam | 8 glasova u Alan Wake 2
- @herc | 7 glasova u Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
- @ZigguratVertigo | 7 glasova u Halo Infinite
Ovaj post se automatski generira.
https://www.google.com/amp/s/www.nbcnews.com/news/amp/rcna166594
Zamisli da nemožeš tužit firmu koja ti je ubila suprugu jer si 2020 gledao The Mandalorian na free trialu.
U Požegi ih se 181 prijavilo što je najviše dosad a od toga 14 cura. Bravo cure!
- Uređivano
- Uređivano
"Taman" sam se posvađo jučer sa dragom i danas imo "slobodno" da odem di hoću…
I ja do svoje ekipe na drugom djelu grada, par pivi i parkiram se i pogledam LEDice i govno zdrobljeno radi
Je da svjetli u nebo, ali radi
A stavio sam ja H7 LED na ovo. Nije za to i jednostavno ljudima smeta iz suprotnog smjera!
osram night breaker; odlične
A iako općenito današnja nova kola sa tim LED farovima blješte!
Bio je baš netko postao ovdje na forumu link ili vijest o jednoj igri sa mitološki čudovištima prije par tjedana ili tako nešto ali nema šanse da nađem ili da se prisjetim. Može pomoć?