Blebletaonica 3.0
Miro zato mi treaćba 40 minuta ekstra do posla.
Kamp nam je krcat toliko da sam hrpu ljudi samo okrenuo.
80% reda do mora je vec rezerviran za slijedecu godinu od početka do kraja.
A tek je 16.08.
do 15.09. je ludilo.
Ma kampovi su uvijek puni pogotovo ako su veci/poznatiji. Mi smo do prije tjedan dana bili u Slanici/Murter i Adriatik/Primosten i fakat je sve puno ali privatni smjestaj pada i treba padati tj. treba se isfiltrirati svo smece. Ako imas nesto pristojno biti ce puno, ako rentas babinu sobu za 150eura noc to vise nece ici.
isusatikrista, umrla u livestreamu.
oxi ej ej. Ovo prvo je degutantno.
Po vtuberima moš srat po svima osim po lucypyre
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @TITANXIS | 29
- @foggy | 27
- @sandidam | 26
- @StarFox_N | 22
- @doktor1 | 21
- @herc | 19
- @Zero | 18
- @chono | 17
- @renda | 16
- @Tuhy | 15
Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @Miro | 45
- @Fenix | 39
- @foggy | 33
- @Zero | 30
- @fensisuperstar | 26
- @TITANXIS | 25
- @Raziel | 25
- @chono | 25
- @sandidam | 24
- @Heat | 24
Ovaj post se automatski generira.
- Uređivano
Sad kad izleti top 10 koji su primili najviše u 7 dana
Ok svakom svoje, samo kažem da nešto ne štima kada se netko pretvara da je 450 godina star ženski morski pas ali izgleda kao curica od 12 i priča kao curica od 12 i ponaša se kao curica od 12 i onda komentira koliko joj stane u usta. Čega? Neznam, prestala sam gledat nakon 20 sek tog klipa.
- Uređivano
Te mukbange samo djeca gledaju.
Ako ih ikad budem imao selim se negdje di nema interneta.
- Uređivano
wooddiebone Te mukbange samo djeca gledaju.
Ima i dobrih i zanimljivih tih asmr videa. To žderanje i mljackanje mi je u počecima bilo nešto novo na yt i fora ali dosadi jer nema ništa novog u njima osim drugih proždrljivih usta.
Meni su dobri od asmr gdje se spravlja neka hrana, šišanje i brijanje u frizerskim salonima, pisanje i crtanje po papiru. Svak ima drugačiji princip pa ih čini raznovrsnim. To je baš da te umiri još više. Volim takve zvukove.
Ak je čovjek previše nervozan, pod stresom ili je čak introvertan neće mu možda pasat takvi videji. Stoga je razumljivo da ne odgovara svakom.
Inače ti tjelesno-fizički podražaji npr. kad ti neko po kosi prčka, tj. igra se tvojom kosom, pa vratom i sl. pa ti dođe baš ugoda i trnci po cijelom tijelu.
- Uređivano
Nekom će pasat i to sa slike ako i samo gleda. Meni ne da to gledam ili slušam zapravo glumu friziranja ili zvuk škara pa kao nekog imaginarnog šišaju ali stvarno friziranje i brijanje da.
Nekoć sam često gledao kanal jednog turčina u njegovom salonu. Imao je osebujan način friziranja a prije bi svakog izmasirao glavu odnosno tjeme, vrat, bradu i tek onda bi uslijedilo šišanje ili brijanje. Brzo je to radio.
Bez govora ili šaptanja samo onomatopeja šišanja, brijanja u salonu.
Edit: Sad tek išao čitat ispod slike opis videa. To ne volim nikako. Trebljenje ušiju.
- Uređivano
ASMR i Mukbang nisu ista stvar.
ASMR dokazano ima opuštajući efekt na ljude, samo pitanje o kakvom tipu ASMRa je riječ i naravno binaural audio je must za pravi ASMR.
Nikad neću to slušat jer može imat ne znam kakav opuštajući efekt, dozlaboga je čudno i bizarno, a ima drastično efikasnijih načina za opustit se.
Mukbang ne znam čemu služi i osobno bi ga, da sam Youtube maknuo sa liste prihvatljivog sadržaja.
oxi gura a? Cura ima izvrstan roleplay.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @sandidam | 10 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @Flipper | 8 glasova u Idući tjedan slijedi najava nove Xbox igre za PS5. Spominje se Forza Horizon 5
- @sandidam | 8 glasova u Alan Wake 2
- @herc | 7 glasova u Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
- @ZigguratVertigo | 7 glasova u Halo Infinite