Otkad ne postoji priznajem.hr ja uopće ne čitam vijesti.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 51
  2. @klinjo | 36
  3. @Torgue | 35
  4. @Fenix | 27
  5. @TITANXIS | 26
  6. @fensisuperstar | 22
  7. @ZigguratVertigo | 16
  8. @Marcilius | 15
  9. @foggy | 14
  10. @greyback | 11
  11. @deathwish | 11
  12. @milicevic87 | 10
  13. @chono | 10
  14. @stitrek | 10
  15. @Brijac | 9

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 58
  2. @klinjo | 50
  3. @Matador | 49
  4. @Torgue | 30
  5. @Fenix | 21
  6. @StarFox_N | 20
  7. @Heat | 19
  8. @Zero | 18
  9. @prayer | 14
  10. @Raziel | 14
  11. @TITANXIS | 13
  12. @Marcilius | 12
  13. @chono | 11
  14. @DarkPunisher | 10
  15. @Loki | 9
Ovaj post se generirao automatski.

crodex

Crodexova banda

Druga tema:

Imao sam 5 ili 6 accova na MEGA. Nisam ih nikad koristio za djeljenje filmova i sličnih autorski zaštićenog sadržaja.

Služio mi je kao cloud za pohranu obiteljskih videa, slika kao kopije i da mogu odabrano dijelit sa poznanicima.

Pošto se nisam dugo prijavljivao ni na jedan acc sav sadržaj mi je izbrisan.

https://www.24sata.hr/news/kim-dotcom-se-12-godina-borio-protiv-sad-a-novi-zeland-sada-ce-izruciti-sefa-megauploada-999476

Šigiju nikotin teče venama.

Za doručak kavu i 300 cigareta

Evo lagano izlaze brojke turizma sve je to u debelom padu, restorani prazni i tako to.

Uglavnom sljedece lito ova smeca sto se zele obogatiti za 3 miseca nece imati nikoga pa ce morati raditi.

Znaci sljedece godine postaju naši Nepalci, Filipinci i to.

Nece tribati uvoziti radnu snagu

He he ove godine došao na more sa pola gepeka napunjen hranom…a iz principa idućih dana pijem samo vodu 😂

Koje su cijene u kafiću, restoranu, slastičarnici? Pojma nemam. Plaža i ručnik, jastuk na napuhavanje za ispod glave. Koja je cijena ležaljki? Pojma nemam.

Sterlok idućih dana pijem samo vodu

Daj si barem malinovac napravi da bude kao crveno jer će te u protivnom lokalci uškopit ak vide da piješ čistu vodu.

Sterlok I more je voda, vičem na sav glas na plaži,

Morski lokalci jednoglasno: E sad si prekršio svaku mjeru i po morskom zakonu molimo da se dotični deportira tamo od kuda je došao.

Sterlok

Pa kako ih nema? Oni vole biti IN idu na plažu svaki dan popodne ili barem vikendom. Čak vole i pocrniti dok im je nekoć bila sramota ak si pocrnio što bi značilo da nisi ništa radio i izležava si se na suncu. Pobogu pa di si se smjestio, na golom otoku?