TITANXIS Uginuo je Ringo Starr Mala lokalna zvijezda, poznat užem krugu ljudi. Sladak je ko njegova gazdarica. https://showbuzz.dnevnik.hr/celebrity/jelena-rozga-na-instagramu-podijelila-tuznu-vijest---936179.html
fensisuperstar Pukla mi guma sad na putu za na posao. Pustio auto dolazi kolegica po mene. Pas mater.
Raziel fensisuperstar auto dolazi kolegica po mene. Čak ti i univerzum namješta kolegicu da jebeš, a ti ćutuk ne možeš da prepoznaš signale. Nema ti spasa.
fensisuperstar Btw sutra cu zvat svoje osiguranje jebat cu im mater. Moja krivica sto nisam gledao maknuli su mi 50% sto sam naslijedio od oca i jos mi nisu stavili barem basic pomoc na cesti. A naplatili mi skuplje mater im jebem mrtvu.
Zero Zamjena stanovništva koju i Brijač apruva. Kad smo već kod Kineza: Jebenica. Kad vidim ovakve stvari koje izvode, još mi drago da kod nas rade npr. zaobilaznicu na autocestu A3.
klinjo Torgue gledal ga početkom 2000.-te godine na Pro7 kanalu i umiral od smijeha kad je Zubo, odnosno ovaj četnik izvalil: "Wir sind nicht Partisanen, wir sind Tschetniks!".