Zero Mi se tu trudimo, objašnjavamo, radimo programe vježbanja, bacimo slike, što sve ne i onda uleti Weky sa slikama sladoleda, sjebe cijelu koncepciju i navede pola foruma da se ugoji kao Miro. Nema tu kruha, frende.
TITANXIS Neznam jel kome još tako ali meni kad sam na moru brada baš sporije raste. Nisam se brijao ima već nešto više od tri tjedna a brada mi narasla kao da se nisam 7 dana brijal. Na moru kad sam, mi ne trebaju britvice.
Raziel yakuza_stinger razlog zašto se čovjek prejeda ili jede lošu hranu može biti često psihološke naravi. Da, fakin jedem kad sam gladan, a i uživam u hrani. Dam si oduška kupiti, spremiti i servirati sve što mi se jede taj dan, koliko god u izobilju ili nezdravo bilo.
TITANXIS Tak mladi dečki pa na BMW-a. Još k tome maloljetnik za volanom. Jadni sad njihovi roditelji. To je presnažan stroj za tak neiskusne vozače. Treba poštovat snagu motora a to može ipak netko ko se iživio i dobio mudrosti i ozbiljnosti. https://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-detalji-nesrece-u-kojoj-su-poginuli-mladici-vozio-17godisnjak-nije-bio-vezan/2588546.aspx
Miro A neeeeeeeeeee Neeeeeeee Kaže youtube da me skuzio kako nisan u Ukrajni i ode premium ovaj misec Izgleda da nema vise varanja sa vpnom a sad kad san se naucio bez reklama neznan kako se vratiti na staro
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 51 @klinjo | 42 @Torgue | 34 @Fico | 34 @TITANXIS | 30 @Fenix | 24 @Marcilius | 20 @pravednik | 19 @fensisuperstar | 17 @Zero | 14 @milicevic87 | 13 @stitrek | 12 @Deadwalker | 12 @Tuhy | 10 @f_i_c_o | 10 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @fensisuperstar | 38 @klinjo | 32 @Torgue | 25 @StarFox_N | 19 @Fenix | 18 @pravednik | 14 @Marcilius | 14 @Heat | 14 @Zero | 13 @chono | 13 @prayer | 12 @Genesis | 11 @Fico | 11 @milicevic87 | 10 @wooddiebone | 10 Ovaj post se generirao automatski.
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 37 @Fenix | 31 @buz | 27 @TITANXIS | 26 @yakuza_stinger | 26 @Fico | 25 @greyback | 22 @StarFox_N | 19 @Kikiller | 18 @Brijac | 17 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @fensisuperstar | 35 @buz | 27 @Miro | 25 @Zero | 22 @Fenix | 20 @TITANXIS | 16 @herc | 14 @Brijac | 14 @weky | 13 @chono | 12 Ovaj post se automatski generira.
yakuza_stinger @crodex private protected void wtf(argx, argy) name = string; occupation = string; answ = boolean return new promise ajax (argx){ return new (question) if(answ.true){ return name; return occupation; }else (answ.false){ return kaznjeni.clanovi.ban.; }} Print wtf; return (err, catch argy)