Blebletaonica 3.0
Apsolutna preporuka.
Konoba Danijeli - Kringa
U novigradu
KONOBA ANNI - Mesni i riblji specijaliteti Novigrad
Restaurant Petra u Vrsaru
Hvala Fensi!
- Uređivano
moschus samo za Petru i Danijeli ako mislis ici zvat obavezno i vidit ako ima mjesta ili rezervirat. Sezona je to ipak. U petri btw nisam jeo ali dosta ljudi kojih znam je i to ti je ono bruka dobro. U danijeli sam bio baš dosta puta. Fantastično
Oh y da ne zaboravim doslovno preko puta kuće u Novigradu
Konoba Čok
Riblji specijaliteti, ima i mišlenove.
Potrošiš 150 eura onda prođeš kod mene popiješ pivo ispred kuće moje na klupici pore bazenčića sa mnom i Kaiserusom
- Uređivano
Nismo bas od ribe i nemam 150eura za rucak ali hvala na pozivu
Btw bili sinoc u Novigradu prvi puta i odusevio me gradic, stvarno prekrasan!
- Uređivano
moschus Btw bili sinoc u Novigradu prvi puta i odusevio me gradic, stvarno prekrasan!
ja sam ti odmah tamo gdje je sidro na kružnom. prva kuća kad uđeš u grad na lijevo. dok si ti bio na ribarskim ja sam radio
Plus za Danijeli isto na preporuku Fensija. Odličan boškarin
Sad sam pogledao mapsima otprilike gdje si i definitivno smo ti prosli pored kuce
moschus ehhh, ako budeš opet u điru javi se pa da odemo tu preko puta mene u vinariju popit kavu. Dođem sa sinom. On ima fora trik sa kavom.
- Uređivano
Kad smo bili jeftini? Plaće i standard rastu? Pive u varaždinskim prčvarnicama su po 3,20€, bogami je narasel standard.
fensisuperstar On ima fora trik sa kavom.
fensisuperstar vidim ja..ubijas se od ribe <3
@fensisuperstar Fenix decki hvala na preporuci, ubili se i ja i zena i mala u Denijeli! Vrhunska klopa!
Np druže
Znači instaliraoa tinder iz zajebancije. I jebote unutar 10 faking minuta padne lajk ja idem vidit tko je to možda fensi nešto i jebe sa trostrukom zaštitom kad ono plati druže ako se niste međusobni svajpali nista ja fixiram godine 38 do 38 i SAME JEBENE TURBOPIČKE nista ja sve lajk boli me kurac. Jedna od njih ke lajkala meni nadam se. Kad ono udarili ste limit dnevnih lajkova, plati za neograničeno
A ti si mislio besplatno jeb.. aja
fensisuperstar iz zajebancije si instaliral?
fensisuperstar tolika kriza?