• sanzo

•  
    •  
  • Uređivano

moschus

Mi se znamo zaustavit u Birikinu kad idemo doma s mora u Cervaru.

Musizza je isto tamo blizu. Koliko se sjecam inaju dosta dobre ove klasicne istarske tjestenine.

Zero Reko ne treba ništa fensi.🙃

Haha, samo sam cekao da netko ulovi foru 🤣

moschus samo za Petru i Danijeli ako mislis ici zvat obavezno i vidit ako ima mjesta ili rezervirat. Sezona je to ipak. U petri btw nisam jeo ali dosta ljudi kojih znam je i to ti je ono bruka dobro. U danijeli sam bio baš dosta puta. Fantastično

Oh y da ne zaboravim doslovno preko puta kuće u Novigradu

Konoba Čok

https://g.co/kgs/iubRYCd

Riblji specijaliteti, ima i mišlenove.

Potrošiš 150 eura onda prođeš kod mene popiješ pivo ispred kuće moje na klupici pore bazenčića sa mnom i Kaiserusom

Nismo bas od ribe i nemam 150eura za rucak ali hvala na pozivu 🤣

Btw bili sinoc u Novigradu prvi puta i odusevio me gradic, stvarno prekrasan!

moschus Btw bili sinoc u Novigradu prvi puta i odusevio me gradic, stvarno prekrasan!

ja sam ti odmah tamo gdje je sidro na kružnom. prva kuća kad uđeš u grad na lijevo. 😃 dok si ti bio na ribarskim ja sam radio 😃

Plus za Danijeli isto na preporuku Fensija. Odličan boškarin

moschus ehhh, ako budeš opet u điru javi se pa da odemo tu preko puta mene u vinariju popit kavu. Dođem sa sinom. On ima fora trik sa kavom. 😃

klinjo Plaće i standard rastu

Znači instaliraoa tinder iz zajebancije. I jebote unutar 10 faking minuta padne lajk ja idem vidit tko je to možda fensi nešto i jebe sa trostrukom zaštitom kad ono plati druže ako se niste međusobni svajpali nista ja fixiram godine 38 do 38 i SAME JEBENE TURBOPIČKE nista ja sve lajk boli me kurac. Jedna od njih ke lajkala meni nadam se. Kad ono udarili ste limit dnevnih lajkova, plati za neograničeno

Giphy - middle finger GIF