Blebletaonica 3.0
Na ovaj ne idem, ali išao sam nekad po Thompsonovim koncertima. Takve ekipe je toliko malo da je ne vidiš ni ne čuješ, ali novinari ju potenciraju. Slikaju par ljudi na 30 tisuća i rade nacionalnu priču od toga. Čak je i ZDS zamro za razliku od prije 20 godina i nastavit će izumirat, osim ako se nastavi izmišljat problem, onda će se iz inata prolongirat. Kao i sve drugo danas.
Nekom logikom će u tolikoj masi bit još manje ustaša ekipe, barem u omjeru, razvodnit će se
- Uređivano
Fenix dođe otprilike kao dok igra repka pa se nađe par budala koji izvode pizdarije i zbog kojeg pokupimo kaznu od par utakmica bez gledatelja. Bit će vjerojatno zabranjene simbolike, no sumnjam da će zbog iste policija nešto posebno intervenirati, nisu ni do sada. Obično to budu klinci koji su u buntovnoj fazi "kontra sistema", imao sam u srednjoj školi u razredu jednog takvog koji je izučavao "ispravnu povijest" i volio se svađati sa svim profesorima, pogotovo s onima koji su predavali povijest, sociologiju ili hrvatski.
weky tnx na pojašnjenju, nisam imao pojma da se uopće povukao sa scene. Ne pratim baš hrvatsku glazbenu scenu, niti hodam nešto na koncerte naših izvođača, no u nekom poslovnom smislu, baš ono vrlo impresivan rezultat. I još je impresivnije da je tolika masa ljudi u tako kratkom roku tehnički mogla doći do ulaznice.
- Uređivano
weky Zadnje, čak i da nisi fan Thompsona, doživljaj je biti dio nečeg toliko velikog
Da dijelim zrak s nekim tko slusa tonsona? Ne fala
Meni je koncert dozivljaj vidjet bend zbog kojeg idem, to je prvi i osnovni dio dozivljaja, a onda je atmosfera publike, iako mi je to manje bitno (i naravno drugacije je kad je puna hala i kad je 6 ljudi ispred). Sad da ja kao netko tko ga uopce ne slusa ide tam radi atmosfere, pa bas i ne, cak apsolutno ne, jer u kakvu to atmosferu da idem kad mi se to ne slusa i to ne volim, i jos gore onda da upijem toliko ljudi koji to vole ili zele bit tamo.
U svakom slucaju impresivno, ali potpuno zivotno nebitno. Recimo, ako se sjetimo sto je bilo, kad pekaru nismo uspjeli bojkotirat… idemo mi na tonsona. Ako vec zelite bit dio necega, budite dio promjene koju svi zelite.
Jel Thompson onaj neki veliki domoljub koji nije platio porez istoj toj drzavi koju, kao, toliko voli?
- Uređivano
- Savez HR, CG, Kos
- Tompson 300k
- Knoll Doll hrabri vojsku?
Thompson je hrvatski Sabaton
Ne volim ici na bilo kakva masovna okupljanja. To mi je za pezante…
- Uređivano
foggy Pa ti si peznt, sta brijes
Mozda, ali hejterski pezant. Thompson je bio pjevao kod mene u selu prije jedno 12 godina cini mi se jer ga je neki lovaros sto ima svoju firmu u njem dovukao i masno platio i nisam htio ici lol. Moji frendovi idu na ovaj koncert i u grupu pišu te gluposti oko karata bla bla i tko ce kako ici, a ja par dana prije kada sam saznao datum odmah bukirao godisnji na more i to od petka samo da ne moram ici na to sranje. Tako da imam izliku opet.
Da se Michael Jackson digne iz mrtvih, ni njemu ne bih isao na koncert. Isto vrijedi za utakmice, kirvaje, dolaske pape, dane piva, fiere, Silvestrovo, dočeke drkavih nogometaša i drugih športaša te ostale kurce palce.
Kruha i igara. To prepustam klasičnim pezantima…