Jebes budalu…

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @dormin | 46
  2. @Fenix | 45
  3. @Zero | 43
  4. @foggy | 43
  5. @TITANXIS | 35
  6. @wooddiebone | 32
  7. @chono | 31
  8. @fensisuperstar | 31
  9. @solidmerlin | 30
  10. @doktor1 | 30

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Zero | 68
  2. @maverick | 55
  3. @foggy | 54
  4. @solidmerlin | 52
  5. @Miro | 51
  6. @milicevic87 | 36
  7. @JoelDrake | 34
  8. @fensisuperstar | 33
  9. @StarFox_N | 32
  10. @Heat | 28
Ovaj post se automatski generira.

I tako, idem danas kući s posla oko 3:15h kad na Durinom mostu ugledah ovu instalaciju. Valjda je to drvo života.

1 / 3

Slavonskobrodski Yggdrasil u nastajanju.: p

Da ne idem u bitch temu, nakon tjedan dana gripe/korone/nečega napokon sam konkretnije nadošao. Za to vrijeme nisam ni igrao, baš ništa mi se nije dalo. Samo da ova zima završi jer je dopizdila i bogu i vragu.

Zero koja zima? Imali smo pokusaje zime u trajanju od tjedan dana 😁

Onog koji ti najbolje odgovara i zadovoljava tvoja vidna i okusna osjetila.

Testiraj sve koji su na forumu predloženi pa na kraju odlučiš.

Kikiller 300 brasna, 200 vode, barem mislim da tak pise doma na frizideru 😃

Kikiller

Otvori Food for All i nađi zadnji recept koji je Miro stavio.

sanzo Otvori Food for All i nađi zadnji recept koji je Miro stavio

Ili sto se zadnje igralo pa vidi njegove rant postove. Slicno tamani kak se tijesto tuce

foggy

Ne želim mu pokvarit apetit 😃

Zero I ja taman svršio sa gripom prije par dana. Bas me zakucala u krevet, isto nisam nista igro ma nema sanse. Jebate u ranim tridesetima sam i skoro svake godine jebeno pokosi, a starci od 65 godina nista. I baba od 85 godina nista.

• buz

•  
            •  
            •  
            •  

Ja sam na bolovanju čitav 2. mjesec. Ispostavilo da sam imao mononukleozu nekad u 1. mjesecu, a onda sam sad početkom veljače dobio gripu koja je prešla na upalu pluća. Prvih 12 dana sam mislio da umirem od tog svega, a zadnjih 12 dana mi je super. Moram samo ležati i mirovati, nisam se ovako puno igrao godinama. Sutra krećem na posao, zadnji dan što sam radio je bio 31.1. 😅

buz e sad krece oporavak, cudi me da se tako brzo vracas nakon mono…mene su drzali tamo 2010 dobra 3 mj na bolovanju, nisu mi dali da idem radit iako sam radio uredski posao…oporavak mi trajao dobrih 18mj…