Blebletaonica 3.0
https://www.reddit.com/r/croatia/s/odHjdSRuPP
Varaždinski konzum kod groblja....
klinjo ISUSE NEEEEE. MIŠU OTROVAT ĆEŠ SEEEE
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @dormin | 46
- @Fenix | 45
- @Zero | 43
- @foggy | 43
- @TITANXIS | 35
- @wooddiebone | 32
- @chono | 31
- @fensisuperstar | 31
- @solidmerlin | 30
- @doktor1 | 30
Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @Zero | 68
- @maverick | 55
- @foggy | 54
- @solidmerlin | 52
- @Miro | 51
- @milicevic87 | 36
- @JoelDrake | 34
- @fensisuperstar | 33
- @StarFox_N | 32
- @Heat | 28
Ovaj post se automatski generira.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @ThomasAAnderson | 14 glasova u USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- @Solid_Snake | 12 glasova u Posljednji State of Play oborio rekord, nikad ga nije pratilo više ljudi
- @Genesis | 10 glasova u Što vam je uljepšalo dan?
- @solidmerlin | 9 glasova u Kingdom Come: Deliverance II
- @Fenix | 9 glasova u Preminuo je Viktor Antonov, vizionarski dizajner čiji su jedinstveni vizuali Half-Lifea 2 i Dishonoreda ostavili neizbrisiv trag
Ovaj post se automatski generira.
I tako, idem danas kući s posla oko 3:15h kad na Durinom mostu ugledah ovu instalaciju. Valjda je to drvo života.
Slavonskobrodski Yggdrasil u nastajanju.: p
Da ne idem u bitch temu, nakon tjedan dana gripe/korone/nečega napokon sam konkretnije nadošao. Za to vrijeme nisam ni igrao, baš ništa mi se nije dalo. Samo da ova zima završi jer je dopizdila i bogu i vragu.
Ajde pizza majstori,kojeg recepta za tijesto za pizzu da se držim?
Onog koji ti najbolje odgovara i zadovoljava tvoja vidna i okusna osjetila.
Testiraj sve koji su na forumu predloženi pa na kraju odlučiš.
Kikiller mozes onaj romski recept:
Ukrades 3 jaja…
Zero I ja taman svršio sa gripom prije par dana. Bas me zakucala u krevet, isto nisam nista igro ma nema sanse. Jebate u ranim tridesetima sam i skoro svake godine jebeno pokosi, a starci od 65 godina nista. I baba od 85 godina nista.
Ja sam na bolovanju čitav 2. mjesec. Ispostavilo da sam imao mononukleozu nekad u 1. mjesecu, a onda sam sad početkom veljače dobio gripu koja je prešla na upalu pluća. Prvih 12 dana sam mislio da umirem od tog svega, a zadnjih 12 dana mi je super. Moram samo ležati i mirovati, nisam se ovako puno igrao godinama. Sutra krećem na posao, zadnji dan što sam radio je bio 31.1.