Jesus Christ be praised ekipa!
Jučer umjesto na glavni quest išao malo side questati. Dok sam tražio Mutta nabasao na kuću lovočuvara, obećao njegovoj ženi da ću ga potražiti jer njihov sin neće. Skužio sam kasnije da ga je možda i bilo bolje ostaviti u šumi. Em sam morao klati čopor vukova ispod stabla na koje se popeo, em ga se moralo nositi do njegovog skrovišta, em me poslao da mu još oslobađam konja kojeg su ukrali banditi. Tamo sam upao sa pola HP-a, očekivao sam par kako je rekao, na kraju ih je bilo 6, uključujući jednog s boljom opremom. Riješio četvoricu, dovoljno da i oni mene izrežu i onda da sam Isus s onom četvrtinom HP-a i stamine ne mogu riješiti ovu dvojicu koja se drže skupa kad su skužili mrtve kompanjone. Ništa, nakon par reloada jednostavno sam maznuo maznutog konja (lol) i dao se u bijeg natrag. Nagrada pijanog lovočuvara - čak 40 grošena. 😅 Uglavnom, početak je po običaju pišanje krvi, sreća moja pa sam već par puta naišao na odbačenu hranu jer ne bih imao pošteno ni za jesti, lol.
Jesam rekao da igra izgleda nevjerojatno dobro i da je dizajn kao iz bajke? 😃 Kako je ova igra bila potrebna…