StarFox_N Znam da sam glup što postavljam ovo pitanje nakon svih ovih godina ali… Kako da pokrenem temu? Treba mi za nešto prodati. EDIT: Skužio sam. Bilmez.
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Zero | 46 @doktor1 | 44 @chono | 43 @Fenix | 39 @Deadwalker | 36 @renda | 35 @ThomasAAnderson | 34 @prayer | 33 @Flipper | 33 @Brijac | 31 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @Zero | 55 @Brijac | 52 @solidmerlin | 51 @fensisuperstar | 40 @prayer | 38 @Fenix | 35 @Deadwalker | 34 @Miro | 31 @escoban | 29 @Tuhy | 29 Ovaj post se automatski generira.
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @ThomasAAnderson | 13 glasova u Rukomet @renda | 13 glasova u God of War: Egypt (working title) @JoelDrake | 12 glasova u Rukomet @Fenix | 11 glasova u Bojkot trgovina u petak 24.1. @prayer | 11 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? Ovaj post se automatski generira.
TITANXIS @doktor1 Evo tvojeg autića kojeg si nedavno sklapao. Da imaš takvog ne LEGO nego oriđiđi, sad bi bil bogataš. https://www.lovemoney.com/news/391641/28-childhood-toys-that-could-be-worth-a-fortune
fensisuperstar Tuhy U usta ti ga sparko Jebo te Darko. foggy Koji ti ga naguro u cmarko A tebe jebo Žarko.
Deadwalker Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃
moschus Deadwalker Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃 3 Rafala smo provozali! BTW Gledao bas komentare na fejsu oko ovoga i jednostavno ne mogu vjerovati ekipi… Kao pa sta onda zasluzili su, neka pati koga smeta, koliko kosta lgbt parada…😂
Fenix Deadwalker Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃 Da nasjednem, karikiram, umjesto da su vježbu odradili ujutro, napravili su je popodne. Ne kužim zašto se sad toga hvatat
renda Ma to je najbitnije, skupit se u tisucama da se vidi sportase, jebes divljanje cijena i narod na prosjackom stapu, Hrvatska!