Blebletaonica 3.0
Fenix Nisam bio na partyju kad je prije par mj završen projekt, pa bi bilo lijepo da dođem u srijedu na božićni domjenak budući da nisam bio prošle godine
To mi uvijek kažu samo jednom, jer jednom kad me vide na domjenku nakon sedme pive ja njih više ne vidim a onda odluče da ni oni mene ne trebaju uživo
Mi imamo taj domjenak sljedeći tjedan. Nije to tako loše, možda prije toga stignem prošetat po adventu i probat te dubai gluposti.
sanzo možda prije toga stignem prošetat po adventu i probat te dubai gluposti.
Baš si prav rekao "dubai gluposti"
Npr. fritule iz Dubaia nemaju nikakvog smisla osim da opravdaju visoku cijenu. Neznam u čem je štos takvog naziva.
Em ne potječu iz tih krajeva niti se tamo rade i peku a vjerojatno potječu iz Italije i stiglo je u naše krajeve, a najviše ih pipremaju u Dalmaciji i Istri.
Em se nazivi gradova i drugih religija nemaju šta mješat u krščanske blagdane. Nemam ništa protiv nikog i bilo koje religije ali ovime se polako i sigurno ubija duh Božića.
Ne zovu se Dubai jer dolaze iz Dubaia
Radi se o Dubai cokoladi koja je zadnje vrijeme hit a koja je potekla iz Dubaia, ima unutra pistacija i kadaifa. Zasto je toliki hype nemam pojma jer nisam probao niti nemam namjeru.
- Uređivano
Pa i velim da nisu od tamo. Ma svejedno iz kojih razloga se tako zovu. Ne kupujem tam niš i ne idem na advent da kupim i konzumiram nekaj već iz znatiželje kak se ukrasilo sve skupa i sretnem kog poznatog. Sve manje me privlači. Od korone na ovamo na valja meni to više.
Zgb advent je bio proglašen najljepšim adventom u Europi.
Edit:
Prije pandemije.
@Miro imaš ovako nešto u kolekciji
Neman to su gravity đir noži dosta skupo ono što san gleda
Jebate! Presta sam scrolat kad sam vidio 350 dolara za nož xD
To je za bockanje ionako. Nije valjda da se osjećaš nesigurno s 2m i preko 120 kila pa da ti to treba?
A moj najskuplji je placen 669e