Zero Lapane koji u tako malom gradu naručuju preko Wolta stvarno treba zamijeniti drugim stanovništvom.
buz Zero Neki od nas rade u realnom sektoru pa nemamo taj luksuz kao vi u vrijeme ručka okolo hodati po restoranima. 😝
Zero buz Šaltaj se u javni čim prije.🤣 Ne znam, baš mi djeluje ko neki lik koji živi od rente pa nema pametnijeg posla nego snimati debilne videe i zajebavat ove malce iz Nepala koji rade za crkavicu.
Miro A iskreno ja bi bija gladan ciliu smjenu pa se najeo kad smjena zvrsi nego jeo sa glovo/wolta. Ali ono toliko pekara i svega na svakon kantunu tako da…
foggy Miro Ali ono toliko pekara i svega na svakon kantunu tako da… Pa fino narucis dostavu bureka via glovo/wolt 🙂
foggy Miro U Zagrebu sve živo voze, doduše moraju imaju deal za neke trgovine/pekare pa nije baš sve, ali faktor ljenosti je eskalirao do neba.
fensisuperstar Raziel Twinkle twinkle popuši nekoj tranđi penis Idem sa sinom gledat denis the menace
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @klinjo | 72 @champion1 | 47 @StarFox_N | 41 @Torgue | 40 @herc | 39 @fensisuperstar | 28 @Fenix | 27 @chono | 26 @f_i_c_o | 25 @ZigguratVertigo | 22 @stitrek | 20 @milicevic87 | 19 @prayer | 18 @TITANXIS | 16 @Garrus_V | 14 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 97 @fensisuperstar | 68 @chono | 51 @Torgue | 45 @champion1 | 39 @Fenix | 35 @Zero | 32 @prayer | 31 @Flipper | 31 @Heat | 29 @herc | 27 @milicevic87 | 26 @f_i_c_o | 24 @Genesis | 24 @Fetty | 23 Ovaj post se generirao automatski.
Zero wooddiebone Barem i prljavi kežuali koji slažu ove memove svrstavaju unaprijed AC Shadows u loše igre. Ima nade za gaming.
Sterlok Sve ove igre imaju woke, i dobre i loše. Da nema ženskih likova e onda ne bi bile woke… jaki ženski likovi koji zapovijedaju muškarcu, woke jer nismo mi muški pišljivi papučari. riječ je o agendi i zamjeni stanovništva.