Moja je od 2 mjeseca bila možda 3 tjedna i to je plakanje svaki dan. Imam nikad više vremena sad jer je spavanje sad 3 sata ranije, ali nisam nikad bio tužniji. Kad dođem s posla još je koliko toliko oke, oko 18h je već umorna i nervozna i u 19h spava. Prije smo se do 22h natezali oko spavanja, mislio sam da mi neće taj dio falit, ali mi fali, vidim ju to kratko nakon posla i to je to.

ThaUrban Nesto ti se pomijesalo u glavi od prekomjerne posjete evenata

Deadwalker kad se družim sa prijateljicama koji imaju jedno, dvoje, troje, pa odemo u šetnju ili parkić na ljuljačke, ili bilo gdje, ako vidim da joj djeca divljaju, baš me briga. Jednom je mali trupio sa stabla, neka je. Jednom je mala jela pjesak jedno 20 min, odlično to su minerali. Jednom je mali stavio rep od neke mačke lutalice u usta, ma to je za imunitet. Ako mama ne reagira, ja sigurno neću.

Iako jednom su bili kod mene i mali mi je srušio monitor od kompa jer se penjao na stolicu i izmakla mu se jer je na kotačiće i povukao je monitor na putu prema dolje, rekla sam joj mirno da više neće dolazit kod mene kad nema kamo s djecom, rekla je nema problema. Nije razbio, ali monitor je bio 600€ tako da nećemo to više radit. Nitko se nije naljutio.

Flipper to je normalno kada krenu, treba vrijeme da se izgradi imunitet. Nama je iz početka isto bilo koma, no eto, tamo od travnja do rujna bio je de facto bez prekida u vrtiću, sada kako je došlo hladnije vrijeme i nova virusna sezona, opet češće bolestan. Kako mi je rekla jedna kolegica, izdržite idućih 5 godina i na konju ste do puno većih problema 😃

oxi pa da, svatko ima svoje metode odgoja. Meni je čak ok da npr nekada dijete osjeti bol od nekog udarca (naravno, paziš da se jače ne povrijedi), onda brže i bolje upamti što ne smije raditi. Ali kaj ja znam, kao što rekoh, većinu vremena nemam pojma što radim 😃

oxi Jednom je mala jela pjesak jedno 20 min, odlično to su minerali. Jednom je mali stavio rep od neke mačke lutalice u usta, ma to je za imunitet.

HaHa-Ha-Ha ovo je top.
    Ja se sjećam kad je moj slavio 2. rođendan. Tad je bio popularan onaj crtić The Cars, munjeviti brzić ili kako su ga već naši preveli,
    Uglavnom, imao je tortu u obliku tog auta, svu glaziranu crvenom obojanom glazurom.
    Nije bilo stvari u kući, komada odjeće, stolnjaka i bijele tehnike koja nije bila crvena nakon roćkasa. Da upotpuni atmosferu poznanik je doveo najproždrljivijeg labradora ikad, koji je jeo sve, od jabuka, mesa, ukrao je tanjurić sa komadom torte sa stola, i to mu nije bilo dosta pa je onako crven za kraj otvorio perilicu posuđa i oblizao sve tanjure.
    Neću niti spominjati kako su djeca izgledala

Od sedam tjedana kolko traje vrtić naša klinka je bila sveukupno četri u vrtiću. Dva tjedna privikavanja, hopa, eto rotavirusa. Iz pelene joj letelo van ko iz pokvarenog hidranta. S tim da je i mene zarazila. Šest dana proljeva me razvaljivalo, tek četvrti dan počel pišati kroz pimpek. Sve kroz dupe. Umirali smo. Evo, sad je zakačila upalu uha i grla. Jer roditelji dovode svoju bolesnu djecu u vrtić. Kužim da nemaju kud pa ih onda ostave takve u vrtiću. I onda cirkus u svim grupama. Od ponedjeljka sam popodne i trebali ženini uskočit, al kak izgleda oni pokupili koronu. I sad smo u panici ko bude ih pokupil u školi i vrtiću, jer žena radi do 16h. Uglavnom, zabava.

somethingwrong a mislim što ćeš, djeca će bit djeca 😄

Meni je najžešće kad dođem kod njih pa se ispričava kako joj je kuća prljava, rekoh stara, da je čista ko iz časopisa, to bi već bilo nenormalno, logično da će bit nečeg ljepljivog po podu i po prekidačima za svjetla, da će bit mokro u WC-u, i zemlje i dlaka i kašice po zidovima i sline na kauču, pa imaš jednog bandita od 4 a jednog od 6 🥰

A i kuća je da se živi u njoj, ja koja nemam djece lickam, pa svejedno ima sranja po kući, neki dan brišem prašinu sa ormara prvi put ikad od kad smo uselili, stari moj, gore se razvili niži primati, našla četvrtu generaciju tri vrste kukaca, još neko paukovo gnjezdo u futroli za gitaru, nisam ni znala da imamo gitaru.

Od kad neman ps5 mora san naci novu zanimaciju

Katastrofa grad, katastrofa ljudi, katastrofa mentalitet. Čast izuzecima naravno.

Lapane koji u tako malom gradu naručuju preko Wolta stvarno treba zamijeniti drugim stanovništvom.

Zero Neki od nas rade u realnom sektoru pa nemamo taj luksuz kao vi u vrijeme ručka okolo hodati po restoranima. 😝

buz Šaltaj se u javni čim prije.🤣 Ne znam, baš mi djeluje ko neki lik koji živi od rente pa nema pametnijeg posla nego snimati debilne videe i zajebavat ove malce iz Nepala koji rade za crkavicu.

A iskreno ja bi bija gladan ciliu smjenu pa se najeo kad smjena zvrsi nego jeo sa glovo/wolta.

Ali ono toliko pekara i svega na svakon kantunu tako da…

Miro Ali ono toliko pekara i svega na svakon kantunu tako da…

Pa fino narucis dostavu bureka via glovo/wolt 🙂

foggy Pa fino narucis dostavu bureka via glovo/wolt 🙂

Nije vrag da i to voze?