Raziel Svu familiju koju imam u Njemačkoj, svi kukaju na Arape. Sirijci, Marokanci i Saudijci su najveći socijalni problem koji ih je zadesilo u zadnjih par godina.
Ne znam nikoga tko je nijemac ili bilo sta osim te arapske i sl nacije da se ne buni. Turci se bune i kazu da treba riješiti ovo stanje.
Meni dolazi frend sutra iz HR sa curom i mislili smo nas 4 ici na taj Bozicni Markt, ali bogami nije ti svejedno kada ovo vidis, posebice kada su proslih dana divljali po svakom od tih Marktova vikajuci Alahu Akbar nakon "oslobođenja" sirije.
Medjutim prestao sam vise ista i pričati i govoriti o toj temi jer si odmah rasista. Neka neduzni ljudi ginu i trpe strah, to je mnogima očito u redu, sve dok jednom ne najebe netko njima bliznji.
Treba jednostavno postroziti politiku imigracija i svaki vecu zločin kaznjavati deportacijom, a prije svega toga ukinuti pomoc. Mnogu ne rade godinama, samo zive na našoj grbaci, dok sam ja svoje zdravlje sjebao rintajuci 10 godina.
StarFox_N Beskičmenjak i pušač Izraelskih kita Olaf Scholz je bivši.
Genocidni manijak.
StarFox_N Možda AfD s Alice Weidel napravi malo reda. Ona je jedina koja ima muda u njihovom parlamentu.
Nemaju oni šanse pobijediti. Dokle god zene i ovi pedercici glasaju za zelene i da ih se siluje i uništava ekonomija, nema promjene, a ako ikada i dodje do iste, biti ce prekasno. Toliko se firmi zatvorilo i radnika dobilo otkaze, da ovo vec prerasta u ozbiljan problem koji ce jako tesko, ako ikako riješiti. A sta zeleni rade? Salju paru Ukrajini i Izraelu te istu bacaju i dalje na imigrante, a svoj narod ostavljaju na cjedilu.
Ista priča gotovo svake zapadnjacke države. Poljaci, Slovaci i Mađari su se na vrijeme probudili, ostali neka hvataju zadnji voz za Čačak dok nije prekasno.