Flipper Zero uh, Brod nije, ali okolicu je i to gadna tuča. Neke od kolega s posla su iz tih područja i pišu da im je gadno uništilo usjeva, a ovome jednom auto je neprepoznatljiv koliko je ugruvan. Baš su gadno nadrljali.
Zero Flipper Kod mojih je voda potkopala betonski most od par tona nakon onih kiša prije par tjedana. Skoro otišlo do asfalta. Prošle godine ono nevrijeme koje je trgalo drveće a prije par godina ona tuča veličine oraha usred grada. Ne znam, nadam se mirnom ljetu, ali ovo sve ide iz lošijeg u gore.
sanzo Picek Svake godine kod nas bar jedna dobra tuča padne. Srećom za sad mi je auto uvijek bio na pokrivenom po najgorem, ali vidim kako ljudima koje zahvati na otvorenom izgleda auto nakon i osiguranje od tuče ispada jako pametan ulog.
maverick I meni je uvijek vani, ali u Stuttgartu imaju tu neku pizdariju protiv leda koja godišnje kosta 330.000€, a plaćaju ju firme poput Mercedes, Porsche , osiguranja, ovi što prave vino i proizvode voće itd.
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 55 @montoya | 38 @klinjo | 35 @Fenix | 34 @Flipper | 31 @Torgue | 30 @Garrus_V | 27 @DarkPunisher | 24 @herc | 24 @milicevic87 | 22 @ZigguratVertigo | 22 @Zero | 20 @prayer | 18 @pravednik | 16 @Genesis | 15 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 85 @solidmerlin | 80 @Torgue | 60 @Zero | 46 @fensisuperstar | 43 @montoya | 38 @Flipper | 36 @Heat | 36 @DarkPunisher | 28 @prayer | 24 @milicevic87 | 21 @Arcer | 21 @f_i_c_o | 20 @StarFox_N | 18 @Genesis | 18 Ovaj post se generirao automatski.
fensisuperstar @Fenix na poslu editiram jedan pdf sa one drivea i upišem ime gosta i š đ i ć mi deformira U ostatku dokumenta sve normalno piše. A kad tamo otvorim i izađem odmah sjebe sve Edit: ako netko zna riješenje i fix recite mi xD