Miro
promjena posla može biti dar i teret, jer možeÅ” iÄi na bolje, a bogami i na gore. Ja kada sam prvi put mijenjao jer je doduÅ”e istekao ugovor i nisu me trebali (bili su jako fer i najavili i taj prvi Å”ef mi je odliÄan bio i danas se Äujemo) i doÅ”ao u drugi ured brzo mi je zafalio prvi⦠nisu bili loÅ”i, ali nije to to. Onda sam opet promijenio, da ne idem u detalje. Ovdje se neÄu dugo zadržati jer mi se ne trpi to drkanje i urlanje zbog nekih stvari koje nemaju veze samnom i lagano mi to diže živce sve viÅ”e i viÅ”e. I ne pada mi napamet trpiti⦠Jedino je dobro, Å”to posla ima u pm, i sutra mogu promijeniti i doslovno nema ljudi⦠pa se i mene neÅ”to pita. Napravio sam zajeb i dogovorio godiÅ”nji i pokupovao sam si karte i smjeÅ”taj i ako promijenim posao, to mi propada, a malo sam se isprsio⦠sranje sam si napravio pa Äu joÅ” malo istrpiti i pa-pa vjerojatno. Neke stvari baÅ” i ne mogu uz svo razumijevanje š
ja sam iz uk naruÄio jednu figuricu aviona tamo kraj 9 mj proÅ”le godine. platio sam ju 25 funti. Kada mi je poÅ”tar donio, platio sam neÅ”to sitno eura njemu. Sada neznam toÄan iznos niti Å”to je pisalo, ali sam moro platiti. Debilana ali eto⦠Ko i ove vize. Neki dan sam ju dobio za 3 minute, to zadovoljstvo me koÅ”talo cca 20 EUR. A drugi ulaze kako hoÄe bez papira, a nas se drka a kada doÄem na aerodrom 157524 kamera me snimalo i znaju kada sam pdrnuo. Ali ajde, oÄito obiÄna formalnost. 2 g miran.