Deadwalker Mi smo recimo dobili jedan posao s javnom ustanovom jer smo eto, javili se na upit i napravili prvo jako dobro neki manji posao pa je to preraslo u kontinuiranu suradnju na velikim projektima.

To je potpuno druga situacija od javnog natječaja. Tako privatni biznis funkcionira(makar i sa javnim ustanovama), moraš se prikazati, pokazati i dokazati. Networking.
Ali ovo baš liči(da ne kažem nešto drugo) na drugu vrstu networkinga, pogotovo kad je rezultat takav kakav je.

Pojma nemam, nisam se iskreno ni informirao previše (u kontekstu koji su sve radovi bili, tko je dobio itd.), samo sam skužio odjednom da cijeli internet i LinkedIn piše o tome. 🙂

Ovo mi je moj sin u vrtiću napravio za dan očeva

Ahh ponos tatin

Ja sam pogledao i ove ostale nagrađene radove.

Pogledao sam i one koji su bili poslani, ali nisu zadovoljili uvjete natječaja.

Ovo je po meni zbilja najkomplektnije rješenje.

Neki su napravili dobre prijedloge, kreirali i sasvim nove fontove, ali su išli mijenjati i grb, a u natječaju je pisalo da se grb ne mijenja i zbog toga su isključeni.

Po mojem mišljenju, puno previše vike oko ničega. Ko i uvijek. Puno dezinformacija, puno neinformiranja, a svako želi dat neki svoj obol u pljuvanju i omalovažavanju.

Da, na prvu znak ne daje nikakav posebni feeling Zagreba, ali kad se pogleda cijeli koncept, primjeri i objašnjenja, zbilja je najkoherentniji od svih.

Tzereen meni u ovakvim situacijama, pošto živimo u elektroničko doba jel', uvijek padne na pamet koliko javan je zapravo Javni natječaj u ovom slučaju(a i drugim sličnim slučajevima). Tko odlučuje o vizualnom identitetu i kome je on namijenjen. Stavio sam točku umjesto upitnika, da.
    Koliko sam uspio popratiti, za 99% "javnih" natječaja se sazna tek kad sve bude svršen čin, ili kad netko od sudionika završi u aferi.
    Možda je do novinara.

Da, za ovakve stvari mogli su komotno ostaviti i javno internetsko glasovanje, a poziv eventualno uputiti preko medija. Ne vidim tko bi bio na gubitku. Zapravo vidim, ali to je vjerojatno taj dio problema.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 82
    2. @StarFox_N | 67
    3. @Torgue | 49
    4. @Solid_Snake | 39
    5. @Fenix | 34
    6. @milicevic87 | 34
    7. @herc | 34
    8. @Flipper | 32
    9. @ZigguratVertigo | 29
    10. @montoya | 27
    11. @Zero | 26
    12. @DarkPunisher | 24
    13. @Garrus_V | 24
    14. @somethingwrong | 24
    15. @chono | 23

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 108
    2. @solidmerlin | 72
    3. @Torgue | 71
    4. @fensisuperstar | 55
    5. @Zero | 54
    6. @Heat | 48
    7. @Flipper | 41
    8. @Brijac | 41
    9. @DarkPunisher | 40
    10. @Solid_Snake | 40
    11. @chono | 39
    12. @milicevic87 | 38
    13. @prayer | 34
    14. @StarFox_N | 31
    15. @Genesis | 31
    Ovaj post se generirao automatski.

Nives najavljuje novu pjesmu Je, bo’me je. Već znamo tko nije, am I right @fensisuperstar ?: D

Ima koji app da je beslplatan sa ovim ai sranjima.

Sve sto san trazio trazi placanje

Jucer dobijen video di generira sliku dva frenda di se ljube ej to bi mi za firmu dušu dalo da malo radin cirkus.

Ako je to to onda da si bliže izljubija bi te više nego Yasuke non binary osobu

Ali ako je neka fora jer vec 10 puti ne pogađan verify slova onda si me dobro diga smrade jedan

Ako je drugo top fora🤣🤣🤣🤣

renda

Gade dobrih 15 puti proba

I velika i mala slova i sve

Gadeeeee

Miro malo smijeha za dobro jutro, odma nam je obojici bolji dan😆