Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 80
  2. @StarFox_N | 75
  3. @milicevic87 | 62
  4. @Torgue | 49
  5. @ZigguratVertigo | 40
  6. @bosscorelli | 39
  7. @TITANXIS | 39
  8. @Garrus_V | 35
  9. @Fenix | 32
  10. @Genesis | 27
  11. @Zero | 26
  12. @jeedah | 25
  13. @chono | 22
  14. @DarkPunisher | 21
  15. @Prika | 20

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 89
  2. @Torgue | 77
  3. @solidmerlin | 66
  4. @Zero | 48
  5. @fensisuperstar | 46
  6. @Heat | 37
  7. @DarkPunisher | 33
  8. @milicevic87 | 28
  9. @StarFox_N | 27
  10. @chono | 27
  11. @bosscorelli | 26
  12. @Brijac | 20
  13. @Genesis | 19
  14. @Arcer | 19
  15. @Fetty | 18
Ovaj post se generirao automatski.

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/evakuirani-deseci-skola-diljem-hrvatske-sve-su-dobile-islamisticke-prijetnje-bombama/2639734.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

Nadam se da će čim prije uhititi ološ koji se skriva iza ovih dojava. Vjerojatno su sve lažne dojave i vjerujem da ovaj kaos uopće ne dolazi s ovog prostora (islamska zajednica/manjina u HR je jedna od najbolje integriranih u EU, sumnjam da bi to netko domaći napravio).

I ja se nadam da ce ih brzo poloviti i dati najvise moguce kazne. Ovo se tocno vidi da je namjerno poticanje mrznje prema islamu :/

Zero samo šire hejt. Kod nas nema radikalnih ekstremista. Imam druga tu jednog, vozimo se i vidi dobru ribu i naravno pogleda ja ga klepnem i kažem mu:"aloooo, blud je grijeh sunce ti jebem, nemoj da te ovaj gore krivo pogleda".
    I sad znaš pogleda me onako:"E A TI KAKAV SI TEBE ISUS NITI NE GLEDA KOLKO SI POKVAREN AHAAAAAAAAAAA ŠTAŠ SAD"
    i naravno grohotom se smijemo. U nekoj drugoj državi netko bi me rokno vjv.

Tek danas provjerio listić od eurojacpota šta sam igro u utorak

6700 eura Ha-Ha-Ha

Pošto ono RTX 5090 Ha-Ha-Ha

fensisuperstar Ma kakva druga država, rokno bi te u ovoj samo tako da si bio sa mnom. Zato se i ne vozimo (po tračnicama) više.

• sanzo

•  
          •  
        • Uređivano

doktor1 prodam ti ja za 6669.

Fenix

Hoćeš da ti prebacim svoj kredit pa da budeš i ti sretan? Ha-Ha-Ha

Etažiranje i renovacija kuće kod Jablanca i renovacija stana u Rijeci od temelja!

Zajebancija, ali da mi dobro leglo, je!

70% za otplatu kredita, novi krevet i idemo dalje….

Još krajem godine ili početkom sljedeće je u planu Mazda CX30

• Fenix

•  
            •  

doktor1 u prijevodu dvije nekretnine, novi terenac i dobitak na Eurojackpotu. Teško se živi!

Fenix i jebe sa strane još dvije jedva punoljetnice. Nije džabe doktor.

ThomasAAnderson

Nakon 2 i pol mjeseca laptop došao iz servisa, roknuo sam ekran bio. Ekran je popravljen. Likovi su mi također kompletno formatirali disk i nasnimali druge windowse.

Links je u pitanju

Ljudi moji, umjesto da se u škole zove za bombe, u Links treba

ThomasAAnderson Jebi im mater. Takoder, ako nema rijeci o formatiranju na radnom nalogu(ili opcim uvijetima servisa) mozda imas pravo na neku odstetu ? pogotovo ako je poslovni laptop u pitanju. Pricam napamet, ali svejedno nazovi voditelja servisa i reci mu kaj ga ide.