crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @klinjo | 90 @milicevic87 | 71 @Torgue | 60 @Garrus_V | 57 @StarFox_N | 39 @ZigguratVertigo | 39 @TITANXIS | 38 @bosscorelli | 36 @Solid_Snake | 31 @Prika | 28 @somethingwrong | 27 @foggy | 25 @Flipper | 25 @fensisuperstar | 24 @maverick | 23 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @solidmerlin | 122 @klinjo | 99 @Torgue | 69 @milicevic87 | 48 @fensisuperstar | 43 @Heat | 41 @Zero | 38 @Flipper | 37 @chono | 27 @bosscorelli | 27 @StarFox_N | 27 @Prika | 26 @Solid_Snake | 26 @Brijac | 25 @somethingwrong | 23 Ovaj post se generirao automatski.
TITANXIS Bog te nema rad. Jabuke stare 6 let u Plodinama. Za štrudlu spremne.😀 To je ekvivalent vremenu prije Isusovog rođenja😄. Takve jabuke trebale bi se djelit besplatno. Kako su uopće opstale tak dugo ak nisu bile u zamrzivaču u debelom minusu. Naravno tretirane su kojekakvim kemikalijama da lijepo izgledaju i izdrže sve nedaće proteka vremena. Kako nema za ljude niš takvog da ne starimo. https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/navali-narode-u-trgovackom-lancu-prodaju-jabuke-stare-6-godina-od-prije-korone-su/
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 76 @Fenix | 57 @TITANXIS | 54 @chono | 54 @Tuhy | 52 @Flipper | 48 @doktor1 | 48 @dormin | 47 @foggy | 46 @solidmerlin | 40 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @Zero | 86 @fensisuperstar | 57 @Deadwalker | 54 @Flipper | 53 @prayer | 49 @solidmerlin | 49 @Miro | 46 @Tuhy | 37 @maverick | 31 @wooddiebone | 30 Ovaj post se automatski generira.
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @virty | 13 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Fenix | 12 glasova u Bojkot trgovina u petak 24.1. @Flipper | 11 glasova u Bojkot trgovina u petak 24.1. @Miro | 10 glasova u Bojkot trgovina u petak 24.1. @Tuhy | 9 glasova u Ninja Gaiden 4 Ovaj post se automatski generira.
wooddiebone Opet me probudio story od spejsa di mi pjeva zavodljivo i gleda me u dubinu duše. Pa ja ću se ranit.
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @bosscorelli | 71 @Torgue | 64 @StarFox_N | 51 @ZigguratVertigo | 40 @klinjo | 37 @Genesis | 37 @Flipper | 33 @Garrus_V | 33 @TITANXIS | 33 @Solid_Snake | 31 @Fetty | 31 @maverick | 30 @chono | 28 @milicevic87 | 27 @renda | 27 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @solidmerlin | 80 @Torgue | 75 @klinjo | 61 @fensisuperstar | 57 @Zero | 52 @Flipper | 37 @bosscorelli | 37 @Heat | 36 @Brijac | 27 @prayer | 26 @chono | 22 @Fetty | 22 @DarkPunisher | 22 @Solid_Snake | 19 @StarFox_N | 19 Ovaj post se generirao automatski.
doktor1 Jučer išo ženi po poklon za rođendan i skoro uzeo McLaren… Gledo sam u policu i razmišljo pet minuta i otišo Kingdom Come: Deliverance 2 će se kupit… McLaren drugi put…
foggy fensisuperstar Meni osobno ne, jer sam stao, a to mi se desi rijetko. Ako nisi igrao sve ranije takve, moglo bi ti bit dobro. Taj Bravely mi je sve što želim, a nekako pregeneričan zapravo.
sanzo fensisuperstar Ja ti preporučam jedinicu. Ti si se u PoE i Diablu naviknuo stalno ponavljat isti sadržaj satima i tu ćeš se osjećat kao doma.
fensisuperstar sanzo ima puno grinda? Btw nisam se naviknuo. Ako je gameplay dobar onda moze. Ali imam i ja limita xD
fensisuperstar solidmerlin Ušteđen novac ekipa hvala vam :-D @Raziel sad ti babo moze uzeti jos dvije onlyfans pretplate na mjesec dana.