chono Otvaranje druge cijevi tunela Ucka i mi imamo svecenika na otvorenju koji upravo vodi misu. Pa jebote led
wooddiebone doktor1 Ja sam uzeo Countacha pred dva tjedna. Nije mi najdraži iz ponude, al je najbolje prenesen iz stvarnog života na taj scale. Volio bi i Skylinea.
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Fenix | 67 @Deadwalker | 64 @Brijac | 59 @Miro | 55 @wooddiebone | 50 @doktor1 | 50 @Tuhy | 48 @TITANXIS | 46 @fensisuperstar | 43 @foggy | 43 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @fensisuperstar | 123 @Fenix | 112 @Brijac | 108 @foggy | 95 @Miro | 74 @Flipper | 69 @Tuhy | 64 @Zero | 64 @doktor1 | 53 @prayer | 52 Ovaj post se automatski generira.
Raziel Lako je fensiju kad po cijele dane baca drkicu na kolegice s posla, diže rampu i zajebava jadan narod po ffa.
fensisuperstar Raziel Došao u 2 na posao. Samo gledaj reelove pičko. I šalji dobre pičke na IG. Ovih zadnih par ne bi ni emilio jebao. Fenix sretan 123. rođendan Mislio na datum :-D
Raziel fensisuperstar Ovih zadnih par ne bi ni emilio jebao. Osim mojih cijelih 9cm u njoj, šta joj fali?
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 12 glasova u The Last Of Us Part II @Fetty | 11 glasova u Ovo je PS5 Pro. Izvodit će igre “gotovo” dvostruko bolje, a cijena je veća nego što se prognoziralo @Tuhy | 11 glasova u Astro Bot @crowizard | 11 glasova u Red Dead Redemption II @infomarkrijeka | 11 glasova u Infomark Ovaj post se automatski generira.
TITANXIS Neznam tko je autor te sličice ali Slovenija i Hrvatska ne spadaju pod balkanski poluotok ali je jedino istina da ima u HR i SLO balkanskog mentaliteta. Zeleno područje geografski označuje balkanski poluotok
klinjo TITANXIS da si ti bil u Daytonu u pregovaračkom timu umjesto Tuđmana, Hrvatska bi imala južnu granicu na Bosporu.
doktor1 fensisuperstar U fazonu je danas! Preporuča ljudima VIVAX televizije, ljepi recenzije stare osam godina tih istih televizija, odlučuje o poluotocima. Nije uzeo ljek danas
TITANXIS fensisuperstar Svoju bradu nisam čovječe ima već više od 2 mjeseca i zarasla mi brada ko nekom gerilcu. Kad će mi se dat odoh na brijanje.😀