foggy

Mislim da si zamjenio 99% gamera koji gutaju sve kaj im potplaćeni jutuberi serviraju i nas 1% koji vole dobre igre 🤣

wooddiebone Ma thumb je da 99% gejmera ne zna sto tocno znaci njihov logo, pa velim, nikog zapravo nije briga.

foggy

A to da, mene bar nije bilo briga. Običan generic logo.

Opet Crowdstrike problemi 😅 ovo postaje najpoznatiji AV u povijesti

chono

Morat će promijenit slogan u: "We Stop Businesses with AI-native Cybersecurity"

Zero

"Aktiviste na kajacima dočekali su zaštitarski i policijski brodovi, nakon čega su na vrlo opasan i nasilan način priveli nekoliko aktivista, a nekoliko njih zbog zadobivenih ozljeda je i hospitalizirano", piše u priopćenju koje je objavila međunarodna grupa aktivista Fossil Free Adriatic.

Kaj si oni zabrijavaju da je ovo engleska? Pa netko će ih izrokati. 😃
        Mene da netko zaustavi na cesti dok moram na posao radi nekog plina, stop oil ili kurca… prošao bi palicom kroz njih.

fensisuperstar E, al još bih kontao da idu u bojkot termoelektrane, ali da idu blokirati eksploataciju plina bez kojeg doslovno nema ništa od industrije, posebno u trenutku kad ovi po EU zatvaraju nuklearke, bojkotiraju uvoz iz Rusije i što sve ne…

Baš se pitam koliko od te ekipe je sposobno otići u šumu i napraviti 20m drva za zimu, makar je i to u njihovim glavama zagađenje unatoč obnovljivom izvoru energije. Jebivjetri. Nadam se da će zaraditi i kaznene prijave za dobrodošlicu u RH.

Zero ma retardi obični. Ne kuže oni kurca. Isto kao ovi što prosvjeduju da se ukine sva plastika. Ne kuže da bi to izokrenulo trenutnu civiizaciju.