prayer pa da. Odi skini i btk. Mislim trebas pretisnuti 1 2 ili 3 kas ga palis. Znači non "free" verzija čekira ako si retardiran. Po meni najjači program ikad. Sve bi menjao al njeg ne bi

OK kreirao si neodvojivi čep na flaši svog proizvoda, i tako doprinio zaštiti okoliša. Poštujem.

ALI BAREM FAKIN NAPRAVI TO KAKO TREBA, A NE OVO SAVITLJIVO BESKORISNO FRAGILNO GOVNO KOJE SE OBJESI KAO FENSIJEV PENIS NA 42 STEPENA.

Raziel U zivotu nisam bacio smece negdje vani na travu ili bilo gdje osim gdje treba, ali majke mi evo s tim cepovima dodje mi da sve pobacam nasred livade. Kidam taj cep svaki put, pa nema goreg "izuma"

Povezani čep sa prstenom trebao je upravo rješit taj problem da ljudi ne bacaju čepove po cesti, travi, svukud a flaša je ionako povratna pa nju neće samo tak hitit bilo gde. Kidam na desno.

Mislim da se pretjeruje oko tih čepova iskreno.

Većina ljepo klikne u otvorenom položaju i ne smeta, ima ovih koji su sranje, al to je onak dva brenda.

Gore mi je kad mi nestane čep od jamničke pa mi gemišt bezveze hlapi.

Prošlogodišnje Reutersovo istraživanje.

15 najčitanijih hrv. internetskih portala. Čitatelji su birali portale koji imaju uvijek sviježe i aktualne novosti kod nas i u svijetu plus razne zanimljivosti.

Index.hr je prvi na listi sa 51% čitatelja dok je Novi list posljednji sa 8% čitatelja.

1. Index.hr - 51%

2. 24sata - 46%

3. Dnevnik. hr - 34%

4. Jutarnji.hr 32%

5. Net.hr - 32%

6. Tportal. hr - 28%

7. Večernji. hr - 25%

8. Dnevno. hr - 19%

9. RTL. hr - 18%

10. Slobodna Dalmacija - 16%

11. Telegram - 16%

12. HRT online - 15%

13. Direktno. hr - 11%

14. N1 online - 8%

15. Novi list - 8%

Lokalni mediji čine 11%

Otkad ne postoji priznajem.hr ja uopće ne čitam vijesti.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 51
    2. @klinjo | 36
    3. @Torgue | 35
    4. @Fenix | 27
    5. @TITANXIS | 26
    6. @fensisuperstar | 22
    7. @ZigguratVertigo | 16
    8. @Marcilius | 15
    9. @foggy | 14
    10. @greyback | 11
    11. @deathwish | 11
    12. @milicevic87 | 10
    13. @chono | 10
    14. @stitrek | 10
    15. @Brijac | 9

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 58
    2. @klinjo | 50
    3. @Matador | 49
    4. @Torgue | 30
    5. @Fenix | 21
    6. @StarFox_N | 20
    7. @Heat | 19
    8. @Zero | 18
    9. @prayer | 14
    10. @Raziel | 14
    11. @TITANXIS | 13
    12. @Marcilius | 12
    13. @chono | 11
    14. @DarkPunisher | 10
    15. @Loki | 9
    Ovaj post se generirao automatski.

crodex

Crodexova banda

Druga tema:

Imao sam 5 ili 6 accova na MEGA. Nisam ih nikad koristio za djeljenje filmova i sličnih autorski zaštićenog sadržaja.

Služio mi je kao cloud za pohranu obiteljskih videa, slika kao kopije i da mogu odabrano dijelit sa poznanicima.

Pošto se nisam dugo prijavljivao ni na jedan acc sav sadržaj mi je izbrisan.

https://www.24sata.hr/news/kim-dotcom-se-12-godina-borio-protiv-sad-a-novi-zeland-sada-ce-izruciti-sefa-megauploada-999476

Šigiju nikotin teče venama.

Za doručak kavu i 300 cigareta

Evo lagano izlaze brojke turizma sve je to u debelom padu, restorani prazni i tako to.

Uglavnom sljedece lito ova smeca sto se zele obogatiti za 3 miseca nece imati nikoga pa ce morati raditi.

Znaci sljedece godine postaju naši Nepalci, Filipinci i to.

Nece tribati uvoziti radnu snagu

He he ove godine došao na more sa pola gepeka napunjen hranom…a iz principa idućih dana pijem samo vodu 😂

Koje su cijene u kafiću, restoranu, slastičarnici? Pojma nemam. Plaža i ručnik, jastuk na napuhavanje za ispod glave. Koja je cijena ležaljki? Pojma nemam.

Sterlok idućih dana pijem samo vodu

Daj si barem malinovac napravi da bude kao crveno jer će te u protivnom lokalci uškopit ak vide da piješ čistu vodu.