prayer fensisuperstar Baš neki dan na poslu vidim kolegu kako vrti aplikacije po mobu i vidim ja nešto poznato? Pitam ga daj vrati nazad malo da vidim jel to to što ja mislim da je, kad ono jebena disketa Total Commandera, koja jebena nostalgija jbt! fensisuperstar Ista stvar kad sam radio u Iskon, napišem u prilogu dokumentacija a u prilogu duhovi mojih predaka
fensisuperstar prayer pa da. Odi skini i btk. Mislim trebas pretisnuti 1 2 ili 3 kas ga palis. Znači non "free" verzija čekira ako si retardiran. Po meni najjači program ikad. Sve bi menjao al njeg ne bi
Fenix Danima ganjam klijenta za 300 dolara. Napravio mu nešto na siteu, na siteu na kojem proziva Bidena da mu je izmislio poreznu prevaru i da ga je zatvorio kao političkog zatvorenika. A on poštenjačina, židov koji nikad nikog nebi prevario
TITANXIS Gospe ti Lurdske. https://www.index.hr/mobile/mame/clanak/znanstvenici-kazu-da-su-mozda-otkrili-sokantan-uzrok-autizma/2589801.aspx
Raziel OK kreirao si neodvojivi čep na flaši svog proizvoda, i tako doprinio zaštiti okoliša. Poštujem. ALI BAREM FAKIN NAPRAVI TO KAKO TREBA, A NE OVO SAVITLJIVO BESKORISNO FRAGILNO GOVNO KOJE SE OBJESI KAO FENSIJEV PENIS NA 42 STEPENA.
foggy Raziel U zivotu nisam bacio smece negdje vani na travu ili bilo gdje osim gdje treba, ali majke mi evo s tim cepovima dodje mi da sve pobacam nasred livade. Kidam taj cep svaki put, pa nema goreg "izuma"
TITANXIS Povezani čep sa prstenom trebao je upravo rješit taj problem da ljudi ne bacaju čepove po cesti, travi, svukud a flaša je ionako povratna pa nju neće samo tak hitit bilo gde. Kidam na desno.
wooddiebone Mislim da se pretjeruje oko tih čepova iskreno. Većina ljepo klikne u otvorenom položaju i ne smeta, ima ovih koji su sranje, al to je onak dva brenda. Gore mi je kad mi nestane čep od jamničke pa mi gemišt bezveze hlapi.
TITANXIS Prošlogodišnje Reutersovo istraživanje. 15 najčitanijih hrv. internetskih portala. Čitatelji su birali portale koji imaju uvijek sviježe i aktualne novosti kod nas i u svijetu plus razne zanimljivosti. Index.hr je prvi na listi sa 51% čitatelja dok je Novi list posljednji sa 8% čitatelja. Index.hr - 51% 24sata - 46% Dnevnik. hr - 34% Jutarnji.hr 32% Net.hr - 32% Tportal. hr - 28% Večernji. hr - 25% Dnevno. hr - 19% RTL. hr - 18% Slobodna Dalmacija - 16% Telegram - 16% HRT online - 15% Direktno. hr - 11% N1 online - 8% Novi list - 8% Lokalni mediji čine 11%
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 51 @klinjo | 36 @Torgue | 35 @Fenix | 27 @TITANXIS | 26 @fensisuperstar | 22 @ZigguratVertigo | 16 @Marcilius | 15 @foggy | 14 @greyback | 11 @deathwish | 11 @milicevic87 | 10 @chono | 10 @stitrek | 10 @Brijac | 9 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @fensisuperstar | 58 @klinjo | 50 @Matador | 49 @Torgue | 30 @Fenix | 21 @StarFox_N | 20 @Heat | 19 @Zero | 18 @prayer | 14 @Raziel | 14 @TITANXIS | 13 @Marcilius | 12 @chono | 11 @DarkPunisher | 10 @Loki | 9 Ovaj post se generirao automatski.
TITANXIS crodex Crodexova banda Druga tema: Imao sam 5 ili 6 accova na MEGA. Nisam ih nikad koristio za djeljenje filmova i sličnih autorski zaštićenog sadržaja. Služio mi je kao cloud za pohranu obiteljskih videa, slika kao kopije i da mogu odabrano dijelit sa poznanicima. Pošto se nisam dugo prijavljivao ni na jedan acc sav sadržaj mi je izbrisan. https://www.24sata.hr/news/kim-dotcom-se-12-godina-borio-protiv-sad-a-novi-zeland-sada-ce-izruciti-sefa-megauploada-999476