Blebletaonica 3.0
- Uređivano
chono uzeo si ti colu i burger,
Nezreli pokusaj fatshaminga jer sam na ekstreme dietu bez šećera i ugljikohidrata i s jednim obrokom dnevno. Samo meso.
Tako da bi bilo bolje di si napisao cola zero i pljeskavica.
Ali sad di propustio foru.
Ha!
@voltriz znamo se godinama :-D ne primam ti ja to previše ozbiljno :-D
fensisuperstar Nezreli pokusaj fatshaminga jer sam na ekstreme dietu bez šećera i ugljikohidrata i s jednim obrokom dnevno. Samo meso.
Ne znam je li to ona "mesna dijeta", ali učini si uslugu i nemoj izbjegavati složene UH iz ostalih izvora hrane. Ako je do gubitka kila, ubaci radije vježbanje jer tijelu nisu potrebni samo makronutrijenti, već i minerali, vitamini, antioksidansi i sve ostalo, a nije baš da ćeš sve naći u mesu ili u dovoljnoj količini za normalnu osobu. Što zapravo i nisi s obzirom da te ljudi često zamijene s ličkim medvjedom.
Btw. nije li trebalo na dijetu prije sezone?
Sad se treba najesti i natovarit ko svinja i lički medo pa da po zimi se može prebavit zimski san.
Lepo zatvoriš se u svoj brlog, rješavaš pomalo gaming backlog a pol od toga je drlog.
Ja sam se maločas natovaril grožđa i priroda već zove pa navalit na android igrice.
Deadwalker uff..onda sacekat s kupnjom nekretnine
Zero ma fasting x keto. Ali eto danas išao na rođendan jednom malom i udario nazad malo kalorija jel. Jack je čisti šećer.
Šetam ja stalno na poslu. To je dnevna norma. Ljudi koji me nisu vidili kazu da sam smrsavio. Bolje spavam. Itd. Griesim svako toliko ali mogao bi ladno udarati keto fasting u komadu mjesec dana. Znam da su crash djete ali pašu mi. Imam par ti momenta kad je mozak I R RETARDOS ali benefiti su tu. Ovo je samo da kroz da se očistim i malo jače padnem. Danas sam eto na roćkasu od 5 o pol do sad fotkao. Znači u goloj vodi sam. Samo skačem hvatam. Znači kad sam čučnuo danas u onaj fejk sjedim polozaju da uhvatim fotku zgodnih mama i kad nisam umirao od muke osjecao sam se fakat dobro.
JOŠ SAMO DA SE OPTIGRILL POWERED BY @weky VRATI
I tjt. Meatgrillanca piletina i beafetina svaki dan za ručak ft voda. Pa kud me vodi da me vodi. Necu odustati sad. Drzat ću se koliko god treba. A @Raziel će mi sredit neku rastavljenu frendicu od žene. Taman.
Na kraju krajeva, razlog zašto se čovjek prejeda ili jede lošu hranu može biti često psihološke naravi. Znam da kod mene zna biti jedan od sljedećih razloga:
- dosadno mi je, hladanjak je blizu, ajmo ga posjetit
- hrana je na stolu, na svakoj piše, pojedi me do kraja makar puknuo
- slatkiši su u opticaju, ajmo ih pojest samo zato što su tu i to do kraja makar puknuo
- super se osjećam, mogao bi nešt pojest
- osrednje se osjećam, mogao bi nešt pojest
- loše se osjećam, ajmo nešto pojest
- pod stresom sam, ajmo nešto opet pojest
- neda mi se napravitn ešto zdravo, ajmo nešto bezveze pojest
I tak to. Nešto od tog sam skorigirao kroz godine pa se ne debljam, odnosno držim kilažu, al da još pripazim, išlo bi salo skroz i došao bi na željenu težinu
yakuza_stinger ne moze, nego je. Laki i brzi izvor dopamina, popunjavanje nekih praznina (a nije zelucani prostor), dostupnost, ovisnost o secerima i visoko procesuiranoj hrani. Opcenito nedostatak discipline, slab um i labilnost u odlukama. I da, ono meni najdraze, pravdanje i normaliziranje cijelokupnog stanja.
Nema tu neke filozofije, da svi odjednom izgubimo kompletno znanje o namirnicama i kakav nutritivni efekt imaju, birali bi da jedemo samo slatko i masno. Jer je najkaloričnija i čitavom organizmu (uključujući mozak, pogotovo kad je u pitanju šećer) najprivlačnija hrana iz evolucijskih razloga još od kada su čovjekovi preci bili osuđeni na puno mukotrpniju potragu za hranom, a ovo gore navedeno najbrže dovodi do zasićenja i stvaranja zaliha.
I danas je potrebno neko predznanje o svemu tome, ne znam kako je inače u školama, ali nadam se da barem na satovima biologije ili nekog drugog predmeta netko djecu uči i o prehrani, te kako izgledaju normalni obroci. Odluka da se ide van tih okvira uvijek ima opravdanja, ali posljedice bi trebali svi znati, pogotovo kako starimo ili je čovjek manje aktivan.
Zero nema to veze sa hranom vise, jer hrana nije ni slicna kao prije 100, 200 godina. Ima itekako veze da jednostavno odbacis industrijske secere i sranja, jer ces izgledati i osjecati se kao jedno veliko sranje. Druga bitna stavka je kretanje, stvoreni smo da se krecemo, skupljaci smo, lovci i radnici. Ovo danas ne vodi nicemu. Sjedis na poslu, sjedis u autu, sjedis doma, sjedis na plazi, sjedis u parku…
Mi se tu trudimo, objašnjavamo, radimo programe vježbanja, bacimo slike, što sve ne i onda uleti Weky sa slikama sladoleda, sjebe cijelu koncepciju i navede pola foruma da se ugoji kao Miro. Nema tu kruha, frende.
Neznam jel kome još tako ali meni kad sam na moru brada baš sporije raste.
Nisam se brijao ima već nešto više od tri tjedna a brada mi narasla kao da se nisam 7 dana brijal. Na moru kad sam, mi ne trebaju britvice.
yakuza_stinger razlog zašto se čovjek prejeda ili jede lošu hranu može biti često psihološke naravi.
Da, fakin jedem kad sam gladan, a i uživam u hrani.
Dam si oduška kupiti, spremiti i servirati sve što mi se jede taj dan, koliko god u izobilju ili nezdravo bilo.
Tak mladi dečki pa na BMW-a. Još k tome maloljetnik za volanom. Jadni sad njihovi roditelji.
To je presnažan stroj za tak neiskusne vozače.
Treba poštovat snagu motora a to može ipak netko ko se iživio i dobio mudrosti i ozbiljnosti.
A neeeeeeeeeee
Neeeeeeee
Kaže youtube da me skuzio kako nisan u Ukrajni i ode premium ovaj misec
Izgleda da nema vise varanja sa vpnom a sad kad san se naucio bez reklama neznan kako se vratiti na staro