Blebletaonica 3.0
fensisuperstar Jesi to bolnicar u mornarici, NAVI.
fensisuperstar znači, isti si Teddy Swims. Ali ono, %.
Gledam prijenos iz Vatikana ispraćaj Papa Franje. Vidjeh ipravo našeg Milkija Zokija na trgu kako pruža ljudima "ruku mira" koji ga okružuju i par ljudi ispred njega pa Trampek. To je pravi gemišt političko-svjetonazorskih slojeva društva.
Zar je taj 266 papa bio toliko dobar, pravi vjerski vođa i ljudi se zbog njega okreću sve više vjeri i Bogu ili je to samo političko dodvoravanje.
Jel netko od vas naručivao iz UK u zadnje vrijeme?
Koliko je carina, tj. random ili uvijek do nekog iznosa?
Koristi li netko prijenosni hladnjak? Iskustva?
Dakle mali, kao onaj Xbox Series X za 100 eura.
Koji ide u struju.
promjena posla može biti dar i teret, jer možeš ići na bolje, a bogami i na gore. Ja kada sam prvi put mijenjao jer je doduše istekao ugovor i nisu me trebali (bili su jako fer i najavili i taj prvi šef mi je odličan bio i danas se čujemo) i došao u drugi ured brzo mi je zafalio prvi… nisu bili loši, ali nije to to. Onda sam opet promijenio, da ne idem u detalje. Ovdje se neću dugo zadržati jer mi se ne trpi to drkanje i urlanje zbog nekih stvari koje nemaju veze samnom i lagano mi to diže živce sve više i više. I ne pada mi napamet trpiti… Jedino je dobro, što posla ima u pm, i sutra mogu promijeniti i doslovno nema ljudi… pa se i mene nešto pita. Napravio sam zajeb i dogovorio godišnji i pokupovao sam si karte i smještaj i ako promijenim posao, to mi propada, a malo sam se isprsio… sranje sam si napravio pa ću još malo istrpiti i pa-pa vjerojatno. Neke stvari baš i ne mogu uz svo razumijevanje
ja sam iz uk naručio jednu figuricu aviona tamo kraj 9 mj prošle godine. platio sam ju 25 funti. Kada mi je poštar donio, platio sam nešto sitno eura njemu. Sada neznam točan iznos niti što je pisalo, ali sam moro platiti. Debilana ali eto… Ko i ove vize. Neki dan sam ju dobio za 3 minute, to zadovoljstvo me koštalo cca 20 EUR. A drugi ulaze kako hoće bez papira, a nas se drka a kada dođem na aerodrom 157524 kamera me snimalo i znaju kada sam pdrnuo. Ali ajde, očito obična formalnost. 2 g miran.
oxi ove fotke sa rukom daju Khaby Lame vibes top. Priroda
- Uređivano
Ne volim mačke jbg, imam malog maltezera koji ganja mačke kao bog maglu i ne da prići dvorištu, i jednog avlijanera kome sam spasio život kao odbačenom štencu i pružio mu obitelj kakvu mu prethodni vlasnici nisu omogućili, a taj se boji pčelu kad vidi, kamoli nešto veće.
Nisam blizu šume, imam jedno 600 kvadrata dvorišta koje redovno kosim i održavam, naleti pokoji sljepić, dobije kosilicu po glavi i idem dalje.
Zmiju sam vidio pretprošle godine kad sam šetao po dvorištu i dok sam otrčao po kanister benzina da zapalim kompletnu ulicu, negdje je pobjegla. Evo hvata me jeza još sad kad se sjetim.