Da, stvarno, zašto ne piše "Zagrebe, volim te"? Zvuči kao da podilaze dotepencima koji ne znaju deklinirati.
Blebletaonica 3.0
Trebali su uzeti ovaj veliki "Z" da Putin ne gađa Zagreb kad izbije nuklearni rat.
Meni to više izgleda kao stilska odluka gdje je Zagreb jezgra, a ispod se dodaje što treba, bilo ime institutcije ili nekog programa.
Svejedno jako glup logo. Volim minimalizam kad ima smisla, ali ovo je baš preseravanje žirija koji, eto, vjerojatno razumije ljepotu i funkcionalnost. Ali logo grada ne radiš umjetnicima nego svim građanima
trnci jebote. koliko je lik brutalan
oxi Da ti skratim dio pretrage:
Jedan od autora pobjedničkog rješenja, Boris Malešević inače je kreativni direktor i dizajner, marketinški stručnjak koji je radio kampanje za Milana Bandića, Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića. On je i osmislio slogan "predsjednik s karakterom". "Ne radim samo slogane, prezentiram kampanju u prostoru i vremenu, sveukupno, od dizajna, cilja, vremenski slijed, TV spotovi itd. Svaki čovjek je poruka, od toga što priča, kako izgleda, što jede i pije, što čita, sve je poruka... Na meni je da poruku koju nosiš u sebi, ispravno pročitam i onda je na kreativan način predstavim biračima. To nije jednostavan proces. Bio sam svjestan da je Zoran Milanović netko tko ima taj vražji karakter i da to može biti prednost. Predsjednica i cijela ta politika, falilo je malo karaktera. Kad želiš biti sve što drugi hoće od tebe, onda karakter dolazi u pitanje, a Zoran to nikad nije htio i znao sam da će to biti prednost", istaknuo je u jednom intervjuu 2020. godine.
Tad je kazao kako Milanoviću kampanju nije naplatio jer ju je radio sam, bez agencije i pomoći drugih. "Nisam naveden u financijskom izvješću, kampanju nije radila moja agencija. Kad moja agencija radi kampanju, onda imamo ugovor, iznos i to je u izvješću. Ovu sam kampanju radio ja osobno, nijedan sat moja agencija nije potrošila, nego ja osobno. Bilo mi je stalo da to napravim, ne zbog koristi. Umišljam sebi da sam napravio dobru stvar za Hrvatsku. Nije se moglo više gledati to ljigavo domoljublje i još ljigavije zajedništvo i takve stvari. Više se kampanje na tome neće moći dobivati. Tko misli da će dobiti kampanju i dalje na Domovinskom ratu, na braniteljima, na nekom lažnom zajedništvu, a svi vide da se prvih troje ljudi u državi ne može dogovoriti ni o čemu, to više neće proći", rekao je.
Svestran čovjek, politički očito više lijevo. Sav taj "pro bono" rad za nekoga uvijek dođe na naplatu.
klinjo uvijek bio
Zero znači nije nepotizam nego naplata usluge za političke kampanje
Iskreno, nikakav šok, bio bi šok da je pobjedio neki random čovjek ili grafiči dizajner koji nema veze sa politikom ili da mu mama radi u dućanu a tata na gradilištu.
Uvjek se sjetim jedne scene kad sam radila u jednoj državnoj instituciji, neću napisat gdje jer imaju zaposlenu hordu lešinara koji pretražuju internet svaki dan za ikakav loš PR i jednom sam čak dobila upozorenje, dakle kad se odlučivalo tko će dobit promaknuće, bilo je između mene i još jedne osobe, zvao me voditelj odjela u ured i pita me da li sam u nekoj stranci, ja kažem ne, ne zanima me politika. I on me pogleda i kaže: a šteta, baš šteta.
Ugl promaknuće je dobila druga osoba koja je u određenoj stranci i potomak poznatog riječkog kirurga u istoj stranci, šok i vjeverica nikad viđeno.
oxi Otprilike. Nije ni mene to zaobišlo kad sam tražio posao. Isto državna ustanova, zove tadašnji v.d. i pita me kako mi se zovu roditelji, bez ikakvog objašnjenja. Mislim ono, podoban bih trebao biti jer su moji pravovjerni i bore se za RH od 91. lmao, ali naravno posao je dobila rođakinja zamjenika gradonačelnika iz obližnjeg grada u istoj županiji. Istog zamjenika koji je kasnije imao problema sa zakonom zbog korupcije i pokušaja potkupljivanja. Testiranja nije bilo, samo razgovor, iako je bilo odmah na neodređeno.
Ma ono…tko god da je na vlasti ovo se neće riješiti preko noći i samo tako, jer opet će ljudi birati "svoje". Može me netko uvjeravati da su neki manje zlo od drugih, ali stvari tako funkcioniraju i predugo da bih povjerovao kako u praksi svi imaju jednake mogućnosti. Možda kod nekih privatnika.
Ako se neka vrata i zatvore, druga se otvore, jel. Najzdraviji i zapravo jedini ispravni stav.
Zero nisu ni drugi nešto masu bolji bili na natječaju, od ovog šta sam vidio, ali prvo mjesto must be a joke. U Paintu za 1 minut napraviš nešto sa više stila