Čini mi se da je ovo već spomenuto jednom ranije, ali svejedno ću pitat zašto je ovo tako?

Meni se čini kao da nudi drugačije random podforume za svakog ko gugla sa svog uređaja.

Ahaaa. Ok. Čudno.

I meni je Tuhy izbacilo. Izgleda samo pravim fanovima.

Meni isto Tuhy jbg.

Novi vizualni identitet Grada Zagreba (OVO DESNO) odabran je putem javnog natječaja koji je provelo Hrvatsko dizajnersko društvo. Ocjenjivački sud u sastavu Ira Payer, Nina Bačun, Tom Dorresteijn, Luka Korlaet i Luka Thumm jednoglasno je ocijenio kako pobjednički rad predstavlja strateški čvrst temelj za vizualni identitet grada, spajajući njegovu bogatu tradiciju sa suvremenim dizajnerskim pristupom Predsjednica ocjenjivačkog suda Ira Payer naglasila je kako rješenje uspješno balansira prošlost i suvremenost te omogućava jasnu i dosljednu komunikaciju grada.

herc zamisli, netko je uložio trud u to, i još gore, netko je to odabrao Ha-Ha-Ha

Split 🤝 Zagreb

Fenix zamisli, netko je uložio trud u to

Da tih trideset sekundi u paintu su se baš potrudili, nadam se da su pošteno platili umjetinika.

sanzo nadam se da su pošteno platili umjetinika.

15.000 eura

Ono što je bila ideja jest da standardiziramo komunikaciju, međutim želim pojasniti sve dezinformacije da će ovaj identitet zamijeniti Grb Grada Zagreba. Grb naravno ostaje, on se čak nalazi u statutu Zagreba. Što se tiče prvonagrađenog rješenja, to je idejno rješenje, tek će nastupiti proces i rasprave, i vidjet će se u kojem će se kontekstu primijenjivati. Bit će prvenstveno inspiracija za neke digitalne standarde, ali grb ostaje", rekao je Tomašević, a potvrdio je to i dogradonačelnik Luka Korlaet. 

Ajd, barem imaju dovoljno pameti da odmah ne miču grb umjesto ovog…nečega.

herc

Evo dok sam ga crtao sam shvatio su genijalnost ovog umjetinčkog dijela.

Rupe u grbu predstavljaju još uvijek nesaniranu štetu od potresa. Gramatički neispravna rečenica predstavlja razinu edukacije prosječnog građana. Manjak slika i boja trenutno ekonomsko stanje, a činjenica da je devetorici ljudi isplaćena mjesečna plaća da bi povukli 4 crte duboke korjene u socijalizmu.

Jednog dana će ovo biti uokvireno u Louvreu.

Da, stvarno, zašto ne piše "Zagrebe, volim te"? Zvuči kao da podilaze dotepencima koji ne znaju deklinirati.

Zero

"Moj Zagreb Tak Imam Te Rad"

Mislim da se vokativ od gradova niti ne deklinira. Neću prst u vatru, ali mislim da se ne deklinira.

Trebali su uzeti ovaj veliki "Z" da Putin ne gađa Zagreb kad izbije nuklearni rat.