fensisuperstar

Bilo je gadno. Bila je mjesec dana na zaraznoj. Posle kad se vratila doma nije mogla jadna ni čarape obući od bolova pa joj mama obuvala i ostalu odjeću.

Izlječila je ona to uz strogu dijetu, neke ljekove, prokuhana voda se morala konzumiratiali ali jetra više nisu kao nekad i često dobiva viroze od svog sina koji u vrtiću pokupi pa prenije njoj.

Vjerojatno je od toga dobila astmu, mislim jetra uz bubrege su glavni filteri koji čiste organizam i kod nje jetra nisu kao nekad.

Nakon svega odlučila se na ayurvedsku terapiju kaj ja nisam baš za te stvari, nisam baš ni za ovu našu konvecionalnu a kamoli ayurvedsku medicinu ali ajd ako njoj to pomaže neka i dalje tak nastavi mislim za astmu i veli da joj više ne treba ona pumpica kad joj ayurveda prepisal neke lijekove i med. Probao ga, to je užasnog okusa.

bosscorelli točno to, evo i mene uhvatilo. Ranije bi to bila visoka temp uz možda neki kašalj ili prehladu, ali sad udari baš na kosti

bosscorelli mene je prošle godine bas brutalno pokosila gripa, nisam mogao 2 tjedna ustati iz kreveta. Onda se na jesen cijepio i sada se i dalje nadam da će me ove godine zaobići. Imao prije mjesec dana neku malo jaču prehladu bez povišene temperature, nadam se da je to to za ovu sezonu virusa.

Jučer se vratio na trening. Nikad nije jednostavno, pogotovo ne nakon lošeg razdoblja. No opet da si dopustim da ne budem aktivan isto ne mogu, jer cijena neaktivnosti kad-tad dođe na naplatu. Srećom apetit mi se barem brzo vraća.😃

Deadwalker I ja cu se cijepiti od sad za gripu. Sve jace i jace me te sezonske bolesti pogadaju. Not cool.

foggy foggy = Feministicki Ombudsman Gligorje Gollum Yify

• buz

•  
      •  
      •  
      •  

foggy Jebo me pas ako nisam zdraviji bio u fazama života di sam bio deblji i odmoran jer niš nisam radio, nego kad vježbam, krećem se i umoran sam.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

buz Ne znam, ja se malo zezam s onim meme dedom da treba vjezbat 🙂 Ali osobno, kao klinac brao sam sve sezonske bolesti, svaku upalu grla i svaku prehladu ikad. Kak sam stariji, da pokucam, skoro nista. I sve to od kad sam krenuo vjezbat, pazit da ne jedem smece i kak baustelu rokam. Kad sam samo sjedio i ne bavio se nicim fizickim, nije bas bilo bajno.

Malo domacih jaja, domaceg speka, luka i rokaj misko. Mozda je do toga 🙂

Luk+med>sve. Prihvaćam i rakiju, dakako.

Ako ste na deficitu male sanse imate da se odbranite od virusa.

foggy Vjezbajte pvm

Foggy: "Vježbajte pička vam materina"

Buz:

Giphy - I Want To Die Adam Sandler GIF

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

Zero Luk+med>sve

Odem van u vrt, iskopam luka, pozderem glavicu, 2 domaca jaja, malo kajenskog papra gore (nekad malo i speka domaceg ali pojeo sam par tabli prosle sezone pa moram smanjit malo), vlasca, zlica dve meda. I tako skoro svaki dan ujutro. Možda stvarno zato nemam problema 🙂

foggy Tako je i kod mene, što češće mlatim po češnjaku i luku, mladi isto ne odbijam. Još ako spojiš s medom onda su antioksidativna i antimikrobna svojstva i veća. Što se tiče meda, najbolje uzeti što tamniji (šumski ili mediljkovac) zbog većeg postotka minerala.

foggy Kak sam stariji, da pokucam, skoro nista.

😀To ti je zato kaj imaš duge lasi kaj Samson. Znaš onu priču o Samsonu koji je imal snagu od 100 gromova zahvaljujući svojoj dugoj kosi pa mu je Dalila odrezala i sjebala ga. Odreži ti svoju i gotov si.